Επιτυχής μεταμόσχευση νεφρού και ευχαριστίες στην πρότυπη ιδιωτική Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης Meteora Nephrolife. Reviewed by Momizat on .     Άριστη  κρίνεται από κάθε πλευρά η πορεία της υγείας του  γραμματέα του συλλόγου νεφροπαθών Μαγνησίας «Άγιοι Ανάργυροι», Βασίλη Θάνου υστέρα από τ     Άριστη  κρίνεται από κάθε πλευρά η πορεία της υγείας του  γραμματέα του συλλόγου νεφροπαθών Μαγνησίας «Άγιοι Ανάργυροι», Βασίλη Θάνου υστέρα από τ Rating: 0

Επιτυχής μεταμόσχευση νεφρού και ευχαριστίες στην πρότυπη ιδιωτική Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης Meteora Nephrolife.

Επιτυχής μεταμόσχευση νεφρού και ευχαριστίες στην πρότυπη  ιδιωτική Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης Meteora Nephrolife.

 

 

Άριστη  κρίνεται από κάθε πλευρά η πορεία της υγείας του  γραμματέα του συλλόγου νεφροπαθών Μαγνησίας «Άγιοι Ανάργυροι», Βασίλη Θάνου υστέρα από την επιτυχή μεταμόσχευση στην οποία υποβλήθηκε.

Με αφορμή αυτή την εξέλιξη ο κ. Θάνος  ευχαριστεί την πρότυπη Τρικαλινή ιδιωτική Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης Meteora Nephrolife για την ¨συμβολή της στην προετοιμασία και την επιτυχή ολοκλήρωση ¨ της μεταμόσχευσης του.

«Η Παναγία έκανε το θαύμα της» δήλωσε στην ΕΡΤ Βόλου ο πρόεδρος του Συλλόγου Κ. Γιαννάκος ο οποίος ανέφερε ότι για δεύτερη φορά υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού ο κ. Θάνος. Την πρώτη φορά κράτησε το μόσχευμα για επτά χρόνια και μετά το απέβαλλε και από τότε και για περίπου μία δεκαετία υποβάλλονταν σε αιμοκάθαρση.

Αποτέλεσμα εικόνας για METEORA Nefro Life

 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή