Επιτυχία της Αριστερής Παρέμβασης στη Θεσσαλία Reviewed by Momizat on . Η Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία-Ανταρσία για την Ανατροπή καταγράφει εκλογικό ποσοστό 2.5% και 10.000 ψήφους. Το ίδιο ποσοστό(2.5%) είναι και το πανελλαδικό π Η Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία-Ανταρσία για την Ανατροπή καταγράφει εκλογικό ποσοστό 2.5% και 10.000 ψήφους. Το ίδιο ποσοστό(2.5%) είναι και το πανελλαδικό π Rating: 0

Επιτυχία της Αριστερής Παρέμβασης στη Θεσσαλία

Επιτυχία της Αριστερής Παρέμβασης στη Θεσσαλία

Η Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία-Ανταρσία για την Ανατροπή καταγράφει εκλογικό ποσοστό 2.5% και 10.000 ψήφους.

Το ίδιο ποσοστό(2.5%) είναι και το πανελλαδικό ποσοστό στις 12 από τις 13 περιφέρειες της χώρας,που καταγράφουν οι συνδυασμοί που υποστηρίχθηκαν από την ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. και άλλες δυνάμεις της αντικαπιταλιστικής αριστεράς.
Στη Θεσσαλία εκλέγεται ο Στάθης Ντούρος,άνεργος γεωπόνος.
Το επόμενο διάστημα,ο Στάθης Ντούρος θα είναι στο Περιφερειακό Συμβούλιο η φωνή των άνεργων νέων,των εργαζόμενων της επισφάλειας,των αγροτών που δεν ξέρουν τι να σπείρουν,των επαγγελματιών που βάζουν λουκέτο στα καταστήματά τους.
Θα’ναι η φωνή της τεράστιας πλειοψηφίας που θίγεται από την ανάλγητη πολιτική κυβέρνησης-ΕΕ-κεφαλαίου και του δήθεν success story.
Καλούμε τον αγωνιζόμενο λαό που μας στήριξε με την ψήφο του στον πρώτο γύρο να κάνει το επόμενο βήμα.
Να στηρίξει μαζικά το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. στις ευρωεκλογές για να εκπροσωπηθεί για πρώτη φορά στο Ευρωκοινοβούλιο η φωνή της ανυπότακτης,αντικαπιταλιστικής αριστεράς.

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ
Π.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Αφήστε το σχόλιο σας