Επιτυχίες αθλητών του ΟΠΟΠ Reviewed by Momizat on . Σε μία εξαντλητική δρομική απόσταση 46,2 χιλιομέτρων, μέσα στα πανέμορφα μονοπάτια του Παρθένου Δάσους της οροσειράς της Ροδόπης, δοκιμάστηκαν πέντε αθλητές του Σε μία εξαντλητική δρομική απόσταση 46,2 χιλιομέτρων, μέσα στα πανέμορφα μονοπάτια του Παρθένου Δάσους της οροσειράς της Ροδόπης, δοκιμάστηκαν πέντε αθλητές του Rating: 0

Επιτυχίες αθλητών του ΟΠΟΠ

Επιτυχίες αθλητών του ΟΠΟΠ

Σε μία εξαντλητική δρομική απόσταση 46,2 χιλιομέτρων, μέσα στα πανέμορφα μονοπάτια του Παρθένου Δάσους της οροσειράς της Ροδόπης, δοκιμάστηκαν πέντε αθλητές του Ορειβατικού Περιηγητικού Ομίλου Πύλης. Με αφετηρία την πλατεία του γραφικού χωριού Παρανέστι της Δράμας, και οι πέντε δρομείς που εκπροσωπούσαν τον όμιλό μας, κατάφεραν να περάσουν την γραμμή του τερματισμού.

opopΉταν η 7η χρονιά που ο Δήμος Παρανεστίου, μαζί με την σύμπραξη των λοιπών τοπικών φορέων ανέλαβε να φέρει σε πέρας μία τόσο μεγάλη οργάνωση, η οποία και φιλοξένησε αρκετούς αθλητές από όλες τις γωνίες του πλανήτη. Έτσι, στο τελευταίο Σαββατοκύριακο του Οκτώβρη, το Παρανέστι γέμισε χρώματα και αθλητές, που ξεχύθηκαν στο δαιδαλώδες δίκτυο μονοπατιών προκειμένου να ζήσουν τη δική του μοναδική εμπειρία συμμετοχής.

Ο μαραθώνιος αγώνας βουνού “Παρανέστιο Μονοπάτι” (Paranesti Path), των 46,2 χιλιομέτρων, ήταν μία από τις έξι παράλληλες αθλητικές διοργανώσεις που έλαβαν χώρα το ίδιο τριήμερο στο Παρανέστι. Ήταν ο τρίτος κατά σειρά αγώνας, ως προς την απόστασή που έπρεπε οι αθλητές του να διανύσουν, με τον “Υπερμαραθώνιο Αγώνα Παρθένου Δάσους Παρανεστίου” (Virgin Forest Ultra Trail) των 159,4 χιλιομέτρων και τον “Υπερμαραθώνιο Αγώνα Νατούρα Trail Race” (Nature Trail Race) των 106,5 χιλιομέτρων να ξεχωρίζουν.

Οι Αλέξανδρος Παπαστεργίου, Αλέξανδρος Σχορτσιανίτης, Θανάσης Κουτσογιάννης, Πολυδεύκης Χαντζιάρας και Ανδρέας Γκλαβάς, εκπροσώπησαν τον Ο.Π.Ο.Π. επάξια σε μία τόσο σπουδαία αθλητική διοργάνωση, καταφέρνοντας όλοι τους να δουν την γραμμή του τερματισμού σε ένα αξιοπρεπέστατο χρονικό όριο κάπου κοντά στις έξι με εφτά ώρες. Με την υποστήριξη του ξενοδοχείου “Κυμοθόη Elite”( http://kymothoe.com/) στη Ζάκυνθο αλλά και της εταιρείας οργάνωσης εκδρομών με μοτοσυκλέτα Enduro “North Star”( http://enduro-touring.gr/), οι αθλητές του Ο.Π.Ο.Π. ταλαιπωρήθηκαν ευχάριστα στα μονοπάτια γύρω από το Παρανέστι, γεμίζοντας εικόνες και εμπειρίες. Επόμενο αθλητικό ραντεβού για τα μέλη του Ο.Π.Ο.Π., είναι ο Κλασσικός Μαραθώνιος Αθηνών, όπου και αναμένεται πολυπληθέστατη συμμετοχή αθλητών μας.

Αναλυτικά, οι επιδόσεις των μελών του Ο.Π.Ο.Π, ανάμεσα σε 164 αθλητές, ήταν οι εξής:

Κατ.    Αθλητής               Αρ. Συμμ. Συνολικός Χρόνος

26ος     Α. Γκλαβάς              449     5:42:18

30ος  Α. Σχορτσιανίτης       597     5:44:37

31ος   Π. Χαντζιάρας           596     5:48:06

46ος   Θ. Κουτσογιάννης     450     6:24:18

63ος   Α. Παπαστεργίου       443     6:55:09

 

Για τον Ο.Π.Ο.Π.

Γκλαβάς Ανδρέας

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή