Επιτυχημένες εξετάσεις για τρικαλινούς τζουντόκα στον “Αίαντα” Reviewed by Momizat on . Την Κυριακή 01 Ιουνίου 2014, ο σύλλογός μας, Αίαντας Τρικάλων, πραγματοποίησε εξετάσεις ζωνών . Οι αθλητές μας, διαφόρων επιπέδων ο καθένας, εξετάστηκαν σε τρία Την Κυριακή 01 Ιουνίου 2014, ο σύλλογός μας, Αίαντας Τρικάλων, πραγματοποίησε εξετάσεις ζωνών . Οι αθλητές μας, διαφόρων επιπέδων ο καθένας, εξετάστηκαν σε τρία Rating: 0

Επιτυχημένες εξετάσεις για τρικαλινούς τζουντόκα στον “Αίαντα”

Επιτυχημένες εξετάσεις για τρικαλινούς τζουντόκα στον “Αίαντα”

Την Κυριακή 01 Ιουνίου 2014, ο σύλλογός μας, Αίαντας Τρικάλων, πραγματοποίησε εξετάσεις ζωνών .

Οι αθλητές μας, διαφόρων επιπέδων ο καθένας, εξετάστηκαν σε τρία μέρη:

  • στο τεχνικό κομμάτι όπου έδειξαν την τεχνική τους κατάρτιση σε τεχνικές ρίψεων και τεχνικές εδάφους
  • στο θεωρητικό κομμάτι όπου αξιολογήθηκαν για τις γνώσεις τους σε θέματα κανονισμών και διαιτησίας, καθώς και σε ερωτήσεις σχετικές με την ιστορία και την εξέλιξη του αθλήματος
  • Και στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, όπου ο κάθε αθλητής εκτέλεσε μια σειρά ασκήσεων δύναμης και επιδεξιότητας , που είναι άμεσα συνδεδεμένες με το τζούντο και πρέπει να είναι κανείς ικανός να εκτελέσει με άνεση , για να μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του αθλήματος.

Η εξέταση ολοκληρώθηκε με επιτυχία και οι μικροί τζουντόκα , με πολύ καλά έως άριστα αποτελέσματα , ανέβηκαν ακόμη ένα σκαλοπάτι στην κλίμακα του τζούντο , οι οποίοι και χειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκομένους γονείς και φίλους του συλλόγου.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους και να θυμάστε ότι η σκληρή δουλειά , κερδίζει το ταλέντο, όταν το ταλέντο δεν δουλεύει σκληρά.

 

Για τον Αίαντα Τρικάλων

 

Τασίκας Γιάννης

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής

Προπονητής τζούντο

aias3 aias aias1 aias2

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή