Επιτυχημένη δράση αλληλεγγύης στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Μια ακόμη δράση πραγματοποίησε το δίκτυο «Αλληλεγγύη για όλους» στα Τρίκαλα. Το πρωί του περασμένου Σαββάτου, μετά από σχετικό κάλεσμα, δεκάδες τρικαλινοί ανταπ Μια ακόμη δράση πραγματοποίησε το δίκτυο «Αλληλεγγύη για όλους» στα Τρίκαλα. Το πρωί του περασμένου Σαββάτου, μετά από σχετικό κάλεσμα, δεκάδες τρικαλινοί ανταπ Rating: 0

Επιτυχημένη δράση αλληλεγγύης στα Τρίκαλα

Επιτυχημένη δράση αλληλεγγύης στα Τρίκαλα

Μια ακόμη δράση πραγματοποίησε το δίκτυο «Αλληλεγγύη για όλους» στα Τρίκαλα. Το πρωί του περασμένου Σαββάτου, μετά από σχετικό κάλεσμα, δεκάδες τρικαλινοί ανταποκρίθηκαν και παρέδωσαν διάφορα είδη για μικρούς μαθητές, οι οικογένειες των οποίων αδυνατούν να αντιμετωπίσουν την κρίση. Το δίκτυο απέστειλε το παρακάτω ευχαριστήριο μήνυμα –κάλεσμα για νέες δράσεις:

«Η ανταπόκριση μικρών και μεγάλων στο κάλεσμα του δικτύου «αλληλεγγύη για όλους» με σκοπό τη συγκέντρωση σχολικών ειδών για παιδιά που έχουν ανάγκη, έφερε μεγάλη συγκίνηση και ευφορία σε όλους.

Έδειξε ότι υπάρχουν στην κοινωνία ανθρώπινες αξίες που εκδηλώνονται όταν δοθεί το έναυσμα μέσα από αντίστοιχες δράσεις.

Το Σάββατο στείλαμε το μήνυμα της αντίστασης σ’ αυτό που βιώνουμε και της πίστης μας στις αξίες της αλληλεγγύης και της αξιοπρέπειας.

Ελπίζουμε η ευαισθησία που καταγράφηκε στο κάλεσμα με σύνθημα «παιδεία για όλους» θα έχει και συνέχεια και θα εκδηλωθεί και στις δράσεις που προγραμματίζονται  για την προώθηση προϊόντων “χωρίς μεσάζοντες”».

 

Δίκτυο «αλληλεγγύη για όλους»

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή