Επιτυχημένη η εκδήλωση της ΦΛΟΓΑΣ Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Εξαιρετικά επιτυχής ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές ασθένειες ΦΛΟΓΑ στα Τρίκαλα, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά τ Εξαιρετικά επιτυχής ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές ασθένειες ΦΛΟΓΑ στα Τρίκαλα, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά τ Rating: 0

Επιτυχημένη η εκδήλωση της ΦΛΟΓΑΣ Τρικάλων

Επιτυχημένη η εκδήλωση της ΦΛΟΓΑΣ Τρικάλων

Εξαιρετικά επιτυχής ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές ασθένειες ΦΛΟΓΑ στα Τρίκαλα, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου (15 Φεβρουαρίου).

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την παραμονή, την Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου στον πολυχώρο ΡΟΔΕΑ και παραβρέθηκε πλήθος κόσμου.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε η υπεύθυνη της ΦΛΟΓΑΣ στα Τρίκαλα κ. Ευαγγελία Γκρόπα, ενώ τη δική της οδυνηρή εμπειρία κατέθεσε το μέλος του συλλόγου κ. Θάλεια Κατσάκη .

Ενημέρωση του κοινού για το μεγάλο αυτό θέμα έκανε ο παιδίατρος του νοσοκομείου των Τρικάλων κ. Σάββας Ερωτοκρίτου. Στην Ελλάδα, υπολογίζεται ότι ετησίως νοσούν περισσότερα από 350 παιδιά και χάρις στην πρόοδο της Ιατρικής τα 3 στα 4 παιδιά που νοσούν, μπορούν να ιαθούν με εξειδικευμένη θεραπεία.

Ιδιαίτερο χρώμα στην εκδήλωση έδωσε η παιδική χορωδία του παιδικού σταθμού ΡΟΔΙ, ενώ την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά η Κωνσταντία Λάσκου, τραγούδι – πιάνο, ο Νίκος Παπαϊωάννου, κιθάρα, ο Γιώργος Ντέρης, κιθάρα – τραγούδι.

Η Φλόγα Τρικάλων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους ιδιοκτήτες του Πολυχώρου Ροδέα κ. Αγορίτσα Σέγγη και Γιάννη Σέγγη, για την παραχώρηση του χώρου, τον αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Μιχαλάκη, που παραχώρησε κτίριο στην ΦΛΟΓΑ, στην πλατεία του ΟΤΕ, την περιφερειακή σύμβουλο κ. Ελένη Αργυροπούλου καθώς και τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Γιώργο Τσίγκα, που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, την γαλακτοβιομηχανία ΟΛΥΜΠΟΣ, το καφέ Γκούστο, τα καταστήματα Junior Toys, τα ζαχαροπλαστεία ΜΕΛΙΣΣΑ, το κατάστημα «Φύλλο και Μεράκι», ιδιοκτησίας κ. Ειρήνη Πιπέρη, το φούρνο της Αγίας Μονής της κ. Ρίτσας Κουτρουμάνου, τον κ. Πάνο για την ηχητική κάλυψη της εκδήλωση, την παιδική χορωδία του ΡΟΔΙ, το συγκρότημα και όλο τον κόσμο που παραβρέθηκε στην εκδήλωση και βρίσκεται κοντά στη ΦΛΟΓΑ.

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή