Επιτυχημένη η παράσταση Καραγκιόζη στο Μεγαλοχώρι Reviewed by Momizat on . Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η  παράσταση στην κεντρική πλατεία του Μεγαλοχωρίου. Την παράσταση του καραγκιόζη από Δημοτικό Θέατρο Σκιών Τρικάλων, παρακολούθησα Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η  παράσταση στην κεντρική πλατεία του Μεγαλοχωρίου. Την παράσταση του καραγκιόζη από Δημοτικό Θέατρο Σκιών Τρικάλων, παρακολούθησα Rating: 0

Επιτυχημένη η παράσταση Καραγκιόζη στο Μεγαλοχώρι

Επιτυχημένη η παράσταση Καραγκιόζη στο Μεγαλοχώρι

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η  παράσταση στην κεντρική πλατεία του Μεγαλοχωρίου.
Την παράσταση του καραγκιόζη από Δημοτικό Θέατρο Σκιών Τρικάλων, παρακολούθησαν οι μαθητές  Μεγαλοχωρίου Τρικάλων άλλα και κάτοικοι του χωρίου.

Οι μαθητές  διασκέδασαν με την ψυχή τους, γέλασαν αλλά και πήραν ταυτόχρονα ηθικά διδάγματα. Πριν την έναρξη της παράστασης τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ακούσουν για την ιστορία του Καραγκιόζη, καθώς και για τους χαρακτήρες που πλαισιώνουν τον κεντρικό ήρωα. Η συμμετοχή τους όσο και η χαρά τους ήταν εντυπωσιακή.

Oι παραστάσεις του Δημοτικού Θεάτρου Σκιών πραγματοποιούνται στις μόνιμες εγκαταστάσεις του Δημοτικού Θεάτρου Σκιών, στο χώρο του πρώην στρατοπέδου Παπαστάθη (Οδός Βασίλη Τσιτσάνη 48).

Είσοδος ελεύθερη για όλους.
Πληροφορίες: Δημοτικό Κουκλοθέατρο-Δημοτικό Θέατρο Σκιών 24310-73066.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή