Επιτυχημένη προεδρία για τον ψυχίατρο Αχ. Οικονόμου Reviewed by Momizat on . Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα το 3ο Διεθνές Συνέδριο Ειδικευομένων Ψυχιάτρων, που διοργάνωσε ο απερχόμενος Πρόεδρος της Έν Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα το 3ο Διεθνές Συνέδριο Ειδικευομένων Ψυχιάτρων, που διοργάνωσε ο απερχόμενος Πρόεδρος της Έν Rating: 0

Επιτυχημένη προεδρία για τον ψυχίατρο Αχ. Οικονόμου

Επιτυχημένη προεδρία για τον ψυχίατρο Αχ. Οικονόμου

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα το 3ο Διεθνές Συνέδριο Ειδικευομένων Ψυχιάτρων, που διοργάνωσε ο απερχόμενος Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Ειδικευομένων Ψυχιάτρων και συμπολίτης μας Ψυχίατρος, Αχιλλέας Οικονόμου.
Τον κ. Οικονόμου τίμησε με την παρουσία του ολόκληρο το Συμβούλιο της Πανευρωπαϊκής Ένωσης Ειδικευομένων Ψυχιάτρων, καθώς είναι ο εκπρόσωπος της χώρας τα τελευταία τρία χρόνια στις διεθνείς συναντήσεις. Η θητεία του κ. Οικονόμου χαρακτηρίζεται από τις πλέον πετυχημένες, καθώς σε διάστημα ενός έτους κατάφερε να διοργανώσει δύο διεθνείς συναντήσεις, παρ’ όλες τις εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές συνθήκες.
oikonomou ax1Στο συνέδριο συζητήθηκαν οι προοπτικές της εργασίας των νέων ψυχιάτρων σε 10 ευρωπαϊκές χώρες, ενώ τονίστηκε ιδιαίτερα το φαινόμενο της μετανάστευσης νέων γιατρών από τις χώρες του ευρωπαϊκού νότου προς τις αντίστοιχες του βορρά.

Αφήστε το σχόλιο σας