ΕΠΟ: Βγήκε το βούλευμα, έκπτωτος ο Γκιρτζίκης! – Ραγδαίες εξελίξεις στην ομοσπονδία Reviewed by Momizat on . Ραγδαίες πλέον οι εξελίξεις στην ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Εκδόθηκε το βούλευμα από το Συμβούλιο Εφετών, γεγονός που καθιστά τον πρόεδρο της ΕΠΟ και όλο Ραγδαίες πλέον οι εξελίξεις στην ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Εκδόθηκε το βούλευμα από το Συμβούλιο Εφετών, γεγονός που καθιστά τον πρόεδρο της ΕΠΟ και όλο Rating: 0

ΕΠΟ: Βγήκε το βούλευμα, έκπτωτος ο Γκιρτζίκης! – Ραγδαίες εξελίξεις στην ομοσπονδία

ΕΠΟ: Βγήκε το βούλευμα, έκπτωτος ο Γκιρτζίκης! – Ραγδαίες εξελίξεις στην ομοσπονδία

Ραγδαίες πλέον οι εξελίξεις στην ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Εκδόθηκε το βούλευμα από το Συμβούλιο Εφετών, γεγονός που καθιστά τον πρόεδρο της ΕΠΟ και όλους τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους έκπτωτους των αξιωμάτων τους.

Όπως προκύπτει από την τελευταία πληροφόρηση εκδόθηκε το βούλευμα από το Συμβούλιο Εφετών, το οποίο παραπέμπει τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη σε δίκη, σε βαθμό κακουργήματος με την κατηγορία της απιστίας. Σε δίκη παραπέμπονται επίσης άλλα πέντε μέλη της σημερινής Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, καθώς και πρώην μέλη των ΔΣ της ΕΠΟ από το 2005 έως το 2013.

Πρόκειται για την περιβόητη υπόθεση κάρτας υγείας, για την οποία σύμφωνα με τη δικαιοσύνη ζημιώθηκε η περιουσία της ΕΠΟ κατά 29 εκατ. ευρώ. Το βούλευμα άμεσα θα επιδοθεί στην ΕΠΟ και σύμφωνα με νομικούς κύκλους όσοι παραπέμπονται σε δίκη δεν έχουν κανέναν ένδικο μέσο για να το προσβάλλουν.

Ο μόνος που μπορεί να κάνει αίτηση αναίρεσης είναι ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και η αίτηση αναίρεσης αυτή, αν γίνει, θα αφορά πρόσωπα που δεν παραπέμπονται σε δίκη αλλά εμπλέκονται στην υπόθεση.  Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι εκείνοι που παραπέμπονται θα κηρυχθούν έκπτωτοι και άρα ο Γκιρτζίκης δεν θα έχει το δικαίωμα να λάβει μέρος στις εκλογές της ΕΠΟ την 1η Οκτωβρίου. Το βούλευμα αναμένεται να κοινοποιηθεί στους κατηγορούμενους το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα.

Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι είναι οι: Βαγγέλης Τοπολιάτης (αναπληρωτής πρόεδρος), Βαγγέλης Μαζαράκης (β’ αντιπρόεδρος), Γιώργος Καραμελίδης (μέλος και πρόεδρος της ΚΕΔ), Γιάννης Οικονομίδης (μέλος), Νίκο Προύντζος (μέλος) και Σπύρος Καλογιάννης (μέλος και μέχρι πρόσφατα πρόεδρος της Football League καθώς τον διαδέχθηκε ο Στέλιος Σφακιανάκης).

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή