Επτά εκδηλώσεις στο Φεστιβάλ Ολύμπου 2014 Reviewed by Momizat on . Χιώτη, Λυσιστράτη, Σπύρο Ευαγγελάτο, Σόνια Μιχαηλίδου, Κανέττη – Mitterer, MoopMama και αφιέρωμα στη Μικρά Ασία περιλαμβάνει η προτελευταία εβδομάδα στο Φεστιβά Χιώτη, Λυσιστράτη, Σπύρο Ευαγγελάτο, Σόνια Μιχαηλίδου, Κανέττη – Mitterer, MoopMama και αφιέρωμα στη Μικρά Ασία περιλαμβάνει η προτελευταία εβδομάδα στο Φεστιβά Rating: 0

Επτά εκδηλώσεις στο Φεστιβάλ Ολύμπου 2014

Επτά εκδηλώσεις στο Φεστιβάλ Ολύμπου 2014

festival_olympouΧιώτη, Λυσιστράτη, Σπύρο Ευαγγελάτο, Σόνια Μιχαηλίδου, Κανέττη – Mitterer, MoopMama και αφιέρωμα στη Μικρά Ασία περιλαμβάνει η προτελευταία εβδομάδα στο Φεστιβάλ Ολύμπου 2014 με επτά εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν μέχρι και την Κυριακή.

Η αθρόα συμμετοχή του κοινού συνεχίζεται και αυτή αποτελεί αναμφισβήτητα την επιβράβευση της ποιοτικής πολιτιστικής διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι εκδηλώσεις:

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014 / ώρα έναρξης 21:00 / Αρχαίο θέατρο Δίου

Χιώτης mambo
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – Ορχήστρα «Πολυτονική»

«Χιώτη mambo!» Η Πολυτονική Ορχήστρα συναντά τον Μανόλη Χιώτη. Ένα αφιέρωμα στον σπουδαίο Έλληνα συνθέτη που ξεκινά από τα χρόνια του ρεμπέτικου έως το mambo από την 50μελή Πολυτονική Ορχήστρα του δημοτικού Ωδείου Κατερίνης.
Είσοδος Ελεύθερη

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014 / ώρα έναρξης 20:30 / Αρχαίο θέατρο Δίου

Θ Ε Α Τ Ρ Ο Υ Ε Π Α Ι Ν Ο Σ
Τιμώμενο πρόσωπο: ΣΠΥΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ

Με τον νέο θεσμό «Θεάτρου Έπαινος», ο ΟΡ.ΦΕ.Ο φιλοδοξεί να τιμά κάθε χρόνο μια εξέχουσα προσωπικότητα από τον θεατρικό χώρο, προσωπικότητα η οποία με το κύρος της ανέδειξε πλευρές του θεάτρου και του θεατρικού πράττειν (σκηνοθεσία, υποκριτική ικανότητα, μετάφραση, κριτική) και με τον τρόπο αυτόν συνέβαλε στη λειτουργία τού θεάτρου τόσο ως μορφής καλλιτεχνικής δράσης, αλλά και – κυρίως σε εποχές κρίσης – ως δημόσιου αγαθού.

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014 / ώρα έναρξης 21:00 / Αρχαίο θέατρο Δίου

Λυσιστράτη του Αριστοφάνη
Σκηνοθεσία: Τσέζαρις Γκραουζίνις

Πρωταγωνιστούν: Μαρία Καβογιάννη. Καίτη Κωνσταντίνου, Αντώνης Λουδάρος, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Νάντια Κοντογεώργη.
Η μεγαλοφυέστερη σύλληψη αντιπολεμικής κωμωδίας του παγκόσμιου θεάτρου.
Οι Αθηναίες με πονηριά καταλαμβάνουν την Ακρόπολη, όπου φυλάγεται ο θησαυρός της πόλης και αναλαμβάνουν τη διακυβέρνηση. Από δω και πέρα ακολουθούν εκρηκτικά κωμικά επεισόδια, άλλοτε με λεπτό χιούμορ και άλλοτε σαν χοντρή φάρσα.
Εισιτήρια: Κανονικό 18 € – Φοιτητικό – Άνω των 65 – ΑΜΕΑ 15€ – Ανέργων 12€

Σάββατο 23 Αυγούστου 2014 / ώρα έναρξης 19:30 / Κέντρο Μεσογειακών Ψηφιδωτών Δίου

Παρουσίαση του έργου της συγγραφέως Σόνιας Μιχαηλίδου
Συλλογή ποιημάτων «Τα λεμόνια ωριμάζουν τον Χειμώνα», 1996.
Με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Αυστρίας.
Είσοδος ελεύθερη

Σάββατο 23 Αυγούστου 2014 / ώρα έναρξης 21:00 / Κέντρο Μεσογειακών Ψηφιδωτών Δίου

Αθάνατες μουσικές…. εν Χορδαίς
Χρήστος Κανέττης – βιολί και Anita Mitterer – βιόλα, Therese von Bemberg – βιολί, Ιάσων Τζανάκος – βιόλα και Leo Morello – βιολοντσέλλο.
Ένα σύνολο εγχόρδων από καθηγητές και εξαίρετους διεθνείς σπουδαστές της πασίγνωστης Μουσικής Ακαδημίας «Mozarteum» του Salzburg, έρχεται να κοσμήσει το φετινό Διεθνή Κύκλο Εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Ολύμπου.
Mε την υποστήριξη της Πρεσβείας της Αυστρίας.
Είσοδος Ελεύθερη

Σάββατο 23 Αυγούστου 2014 / ώρα έναρξης 22:00 / Almira beach bar- Παραλία Κατερίνης

Moop mama Urban Brass Live
Οι δέκα μουσικοί του συγκροτήματος MoopMama έρχονται με έναν συνδυασμό από BrassundRap από το Μόναχο και φέρνουν στην σκηνή ροκ μουσική με πνευστά. Το σήμα κατατεθέν του συγκροτήματος που ιδρύθηκε το 2008 από τον Marcus Kesselbauer, είναι ο αυθορμητισμός και η υπέρβαση των μουσικών ορίων.
Mε την υποστήριξη της Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας.
Είσοδος Ελεύθερη

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014 / ώρα έναρξης 21:00 / Βυζαντινός Ναός Παναγίας Κονταριώτισσας

Αφιέρωμα στη Μικρά Ασία
Τα τραγούδια ερμηνεύουν η ελληνίδα soprano Χαρά Καλατζίδου και η τουρκάλα τραγουδοποιός και πανεπιστημιακός, Μεχτάπ Ντεμίρ.
Συμμετέχουν οι χορωδίες «ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ» του συλλόγου Μικρασιατών Ν. Εφέσου και «ΠΙΕΡΕΣ» του πολιτιστικού συλλόγου Κονταριώτισσας, υπό τη διεύθυνση της Μαρίκας Φωτοπούλου.
Εισιτήρια: Γενική είσοδος 5€

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή