Ερασιτεχνισμοί Reviewed by Momizat on . Δημήτρης Παπαθανασίου : Στα αιτήματα των μαθητών μίας εντυπωσιακά μαζικής και αυθόρμητης συγκέντρωσης και πορείας , δεν ήταν δυνατό να απαντήσουν από την πλευρά Δημήτρης Παπαθανασίου : Στα αιτήματα των μαθητών μίας εντυπωσιακά μαζικής και αυθόρμητης συγκέντρωσης και πορείας , δεν ήταν δυνατό να απαντήσουν από την πλευρά Rating: 0

Ερασιτεχνισμοί

Ερασιτεχνισμοί
Δημήτρης Παπαθανασίου : Στα αιτήματα των μαθητών μίας εντυπωσιακά μαζικής και αυθόρμητης συγκέντρωσης και πορείας , δεν ήταν δυνατό να απαντήσουν από την πλευρά της δημοτικής αρχής δύο εντελώς αναρμόδιοι αντιδήμαρχοι και ούτε φυσικά απάντησαν όπως αποδείχθηκε .
Την αντιπροσωπεία των μαθητών έπρεπε να τη δεxτεί ο ίδιος ο Δήμαρχος μαζί με την αρμόδια αντιδήμαρχο και την πρόεδρο της σχολικής επιτροπής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Οι ερασιτεχνικοί χειρισμοί φοβάμαι ότι συνεχίζονται προκειμένου να καλύψουν την πολιτική “γύμνια” της νέας δημοτικής αρχής σε καίρια κοινωνικά ζητήματα, όπως η δημόσια παιδεία , η δημόσια υγεία και όποια άλλη κοινωνική κατάκτηση πλήττεται βάναυσα από τη κυβερνητική πολιτική.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή