"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Εργαστήριο υπερήχων δωρεά των αδελφών Σαράντη

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Εγκαινιάστηκε  το νέο εργαστήριο υπερήχων του Καρδιολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, μια δωρεά των τρικαλινών επιχειρηματιών Δημήτρη και Μιχάλη Σαράντη, ιδρυτών και ιδιοκτητών της γαλακτοβιομηχανίας ΤΥΡΑΣ Α.Ε.
Τα αποκαλυπτήρια της τιμητικής πλακέτας στη μνήμη του πατέρα τους Στέργιου Σαράντη έγιναν από τη σύζυγό του και μητέρα των επιχειρηματιών Ζωή, μέσα σε κλίμα συγκίνησης.
Στην τοποθέτησή του ο διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Δημ. Παρθένης τόνισε ότι «στη σημερινή εκδήλωση ουσιαστικά αποδίδουμε τιμή στη μνήμη ενός βιοτέχνη που αποτέλεσε ένα σύμβολο του δημιουργικού μόχθου, σε μια εποχή που η πόλη μας και η πατρίδα μας βημάτιζαν και πάλι σε δύσκολους καιρούς. Την εποχή εκείνη η δουλειά και ο αγώνας του Στέργιου Σαράντη γίνονταν σιγά – σιγά ένα παράδειγμα ανθρώπινης δημιουργίας που άνοιγε το δρόμο στους γόνους του. Οι γιοι οπλίστηκαν με το παράδειγμα του πατέρα για να δημιουργήσουν στις μέρες μας μια βιομηχανική πραγματικότητα που ξεπερνά τα σύνορα της χώρας, Δείχνοντας και εκείνοι με τη σειρά τους το δρόμο της δημιουργικής επιχειρηματικότητας σε πανελλήνιο επίπεδο, μεγάλωσαν το όνειρο και σήμερα κρατούν με ευφυή τρόπο τα ηνία μιας από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες στην κατηγορίας της σε ευρωπαϊκό επίπεδο».


Καταλήγοντας ο διοικητής του νοσηλευτικού μας ιδρύματος ανέφερε ότι «σήμερα, η διοίκηση του νοσοκομείο Τρικάλων συμβολικά με την ανάρτηση της αναμνηστικής επιγραφής προς τιμήν του «Στέργιου Σαράντη» στο εργαστήριο υπερήχων της καρδιολογικής κλινικής, εκφράζει την ευαρέσκειά της και την αναγνώρισή της σε ένα πρόσωπο που ανήκει πλέον στην ιστορία αυτής της πόλης. Είμαστε σίγουροι πως ο Στέργιος Σαράντης από εκεί ψηλά που βρίσκεται πλέον, είναι ευτυχισμένος από τη διαδρομή και την κοινωνική προσφορά των παιδιών του».
Από την πλευρά τους οι αδελφοί Σαράντη εξήραν τη δουλειά που γίνεται στο Νοσοκομείο Τρικάλων και συγκεκριμένα στην καρδιολογική κλινική επισημαίνοντας ότι «είναι υποχρέωσή μας να επιστρέψουμε στους τρικαλινούς την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μας δείχνουν. Έχουμε υποχρέωση να βοηθάμε τον τόπο μας και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το Νοσοκομείο Τρικάλων». 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης