Εργατικό Κέντρο N. Τρικάλων: Ο αγώνας είναι υπόθεση όλων μας Reviewed by Momizat on . Η Διοίκηση του Ε.Κ.Ν. Τρικάλων καλεί τους εργαζόμενους του νομού στην απεργία της 6ης Νοεμβρίου.  Στο κάλεσμά της, αναφέρει: «Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες Ιδιωτικο Η Διοίκηση του Ε.Κ.Ν. Τρικάλων καλεί τους εργαζόμενους του νομού στην απεργία της 6ης Νοεμβρίου.  Στο κάλεσμά της, αναφέρει: «Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες Ιδιωτικο Rating: 0

Εργατικό Κέντρο N. Τρικάλων: Ο αγώνας είναι υπόθεση όλων μας

Εργατικό Κέντρο N. Τρικάλων: Ο αγώνας είναι υπόθεση όλων μας

Η Διοίκηση του Ε.Κ.Ν. Τρικάλων καλεί τους εργαζόμενους του νομού στην απεργία της 6ης Νοεμβρίου.  Στο κάλεσμά της, αναφέρει:

«Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες Ιδιωτικού και Δημοσίου τομέα, Άνεργοι, Συνταξιούχοι, Αγρότες, Νέοι και Νέες.

Η Διοίκηση του Ε.Κ.Ν.Τρικάλων εκφράζοντας την αντίδραση της  απέναντι στη βαρβαρότητα των μνημονίων που «παράγουν» λουκέτα, δημιουργούν στρατιές ανέργων και εξαθλιώνουν την κοινωνία σας καλεί να δώσετε μαζικό – μαχητικό και αγωνιστικό παρόν στην 24ωρη Πανελλαδική Πανεργατική απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ, στην συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου και ώρα 10 το πρωί.

Όλοι μαζί, ενωμένοι, πρέπει να αντιπαλέψουμε τις απολύσεις στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα, την ανεργία, τη λιτότητα και να διεκδικήσουμε την αλλαγή της μνημονιακής πολιτικής που οδηγεί τους εργαζόμενους στη φτώχεια και την εξαθλίωση.

Ο αγώνας είναι υπόθεση όλων μας.

Σας καλούμε να ανατρέψουμε τις καταστροφικές μνημονιακές πολιτικές που:

• Λεηλατούν τα εισοδήματά μας,

• Σφαγιάζουν τα ασφαλιστικά μας δικαιώματα,

• Εξακολουθούν να υποβαθμίζουν την υγειονομική μας περίθαλψη

Αγωνιζόμαστε:

• Για να μην περάσουν οι νέες απολύσεις.

• Για να σταματήσει η πολιτική της εξαθλίωσης και της φτώχιας.

• Για να προστατέψουμε τις Δημόσιες Υπηρεσίες, τα Δημόσια    Κοινωνικά Αγαθά, την Υγεία, την Παιδεία, την Κοινωνική Ασφάλιση

• Για να σταματήσουμε τη φορολογική λαίλαπα σε βάρος μας και να πληρώσουν επιτέλους οι έχοντες και κατέχοντες.

Μπορούμε να ανατρέψουμε τις καταστροφικές μνημονιακές πολιτικές. Όλοι μαζί μπορούμε –  Κανείς μόνος του. Εργαζόμενοι και κοινωνία διαδηλώνουν – διεκδικούν και απαιτούν.

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων

 

Αφήστε το σχόλιο σας