Εργα σε Φήκη , Πηγή , Λυγαριά Reviewed by Momizat on . Ο Κώστας Μαράβας με στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Πύλης και στελέχη της ΚΕ ΝΑ ΚΑΠ Α.Ε. πραγματοποίησαν επιτόπιο έλεγχο στα δυο έργα. Το πρώτο έργο αφ Ο Κώστας Μαράβας με στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Πύλης και στελέχη της ΚΕ ΝΑ ΚΑΠ Α.Ε. πραγματοποίησαν επιτόπιο έλεγχο στα δυο έργα. Το πρώτο έργο αφ Rating:

Εργα σε Φήκη , Πηγή , Λυγαριά

Εργα σε Φήκη , Πηγή , Λυγαριά

Ο Κώστας Μαράβας με στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Πύλης και στελέχη της ΚΕ ΝΑ ΚΑΠ Α.Ε. πραγματοποίησαν επιτόπιο έλεγχο στα δυο έργα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, περιλαμβάνεται ο Χρήστος Γκρέκος, άτομα στέκονται, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Το πρώτο έργο αφορά στην δημιουργία Αθλητικού Κέντρου στο Δημοτικό διαμέρισμα Φήκης, σε κομβικό σημείο ούτως ώστε να είναι προσβάσιμο από τους κατοίκους όλων τω δημοτικών διαμερισμάτων ακόμα και γειτονικών Δήμων, και περιλαμβάνει την δημιουργία ενός γηπέδου 8 επί 8, ενός γηπέδου Μπάσκετ, Αναψυκτηρίου, δενδροφύτευσεις και αισθητική αναβάθμιση ενός χώρου περίπου δέκα στρεμμάτων. 

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 300.000,00 €.

Το δεύτερο έργο αφορά στην κατασκευή πεζοδρομίων πλακόστρωτων στο δημοτικό διαμέρισμα Πηγής και Λυγαριάς του Δήμου Πύλης πάνω στον κεντρικό άξονα (Ε.Ο. Τρικάλων Άρτας).

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 200.000,00 €.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή