Ερευνες στην Καρδίτσα για δύο ληστές 82χρονου με λεία… 30 ευρώ Reviewed by Momizat on . Σε εξέλιξη οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι χθες (28-01-2014) τις πρώτες πρωινές Σε εξέλιξη οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι χθες (28-01-2014) τις πρώτες πρωινές Rating: 0

Ερευνες στην Καρδίτσα για δύο ληστές 82χρονου με λεία… 30 ευρώ

Ερευνες στην Καρδίτσα για δύο ληστές 82χρονου με λεία… 30 ευρώ

Σε εξέλιξη οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι χθες (28-01-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες διέπραξαν ληστεία σε βάρος ημεδαπού στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας.
Ειδικότερα, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες οι δύο άγνωστοι δράστες φορώντας κουκούλες και γάντια και κρατώντας όπλα (πιθανόν πιστόλια), εισήλθαν σε οικία, όπου διαμένει 82χρονος ημεδαπός. Εκεί, οι δράστες με τη χρήση σωματικής βίας ακινητοποίησαν τον ηλικιωμένο και του αφαίρεσαν το πορτοφόλι του, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των (30) ευρώ. Ακολούθως, οι δράστες έκοψαν το καλώδιο της σταθερής τηλεφωνικής συσκευής και διέφυγαν.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή