Εριξαν μολότοφ σε Αστυνομικό Τμήμα στον Βόλο Reviewed by Momizat on . Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών αγνώστων δραστών που επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ σε αστυνομ Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών αγνώστων δραστών που επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ σε αστυνομ Rating: 0

Εριξαν μολότοφ σε Αστυνομικό Τμήμα στον Βόλο

Εριξαν μολότοφ σε Αστυνομικό Τμήμα στον Βόλο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών αγνώστων δραστών που επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ σε αστυνομικό κατάστημα στο Βόλο.
Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (18-11-2013), οι άγνωστοι δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, έριξαν πέντε συνολικά βόμβες μολότοφ προς το αστυνομικό κατάστημα όπου στεγάζονται το Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Τουριστικής Αστυνομίας Βόλου.
Αποτέλεσμα της ρίψης ήταν η έκρηξη τριών βομβών μολότοφ σε πολύ κοντινή απόσταση από σταθμευμένο υπηρεσιακό όχημα και τη σκοπιά του κτιρίου, ενώ οι άλλες δύο δεν εξερράγησαν.
Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, με αποτέλεσμα την κατάσβεση των εστιών φωτιάς γύρω από το όχημα και τη σκοπιά, χωρίς να προκληθούν υλικές ζημιές.
Από το χώρο του συμβάντος περισυλλέγησαν πέντε στόμια φιαλών, προσδεμένα με ύφασμα εμποτισμένο με εύφλεκτο υλικό, θραύσματα των φιαλών κι ένας αναπτήρας.
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή