Ερχεται η τηλεόραση, στολιστείτε Reviewed by Momizat on . Ως μείζον θέμα, παρουσιάζεται από τη δημοτική αρχή Πύλης, η έλευση ενός συνεργείου μιας εκπομπής ενός καναλιού. Η προβολή των περιοχών από Πύρρα μέχρι Γαρδίκι, Ως μείζον θέμα, παρουσιάζεται από τη δημοτική αρχή Πύλης, η έλευση ενός συνεργείου μιας εκπομπής ενός καναλιού. Η προβολή των περιοχών από Πύρρα μέχρι Γαρδίκι, Rating: 0

Ερχεται η τηλεόραση, στολιστείτε

Ερχεται η τηλεόραση, στολιστείτε

Ως μείζον θέμα, παρουσιάζεται από τη δημοτική αρχή Πύλης, η έλευση ενός συνεργείου μιας εκπομπής ενός καναλιού. Η προβολή των περιοχών από Πύρρα μέχρι Γαρδίκι, μπορεί να είναι πολύ καλή – Η καλύτερη (αλήθεια, τότε, επί ΕΡΤ, γιατί ήταν πολύ εύκολο να έρθει η «Κυριακή στο χωριό», αλλά ορισμένοι απαξιούσαν επειδή ήταν η ΕΡΤ;).
Ομως, η δημοτική αρχή, αντί να επαίρεται ότι πριν δυο μήνες διεκδίκησε και πήρε την εκπομπή, ας δει πρώτα, αν και τι χρωστά και ας χαράξει πολιτική για την περιοχή. Τότε, οι προβολές θα έχουν ουσία. Ακόμη και το Γαρδίκι, το πιο μεγάλο χωριό των ορεινών σε εκείνη την περιοχή, είναι εντελώς έρημο…
Ακολουθεί το δελτίο Τύπου:

 

Σημαντικά για την προβολή του τόπου και του τουριστικού προϊόντος του θα είναι τα γυρίσματα της εκπομπής «Επιστροφή στο χωριό» της ALPHA – PRODUCTIONS, για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA, στα χωριά Πύρρα, Δέση, Αγ. Νικόλαος, Δροσοχώρι, Γαρδίκι και Αθαμανία του Δήμου Πύλης που θα γίνουν στις 5,6,7, Σεπτεμβρίου 2014.

Για τρεις ημέρες θα αναδειχθούν θέματα από τη φύση και την παράδοση των παραπάνω χωριών, όπως; Φύση-Περιβάλλον-Οικοτουρισμός, Αξιοθέατα και μνημεία της περιοχής, Κτηνοτροφία, Αλιεία ( πέστροφα ), Ήθη και Έθιμα ( νυχτέρι – επισκέψεις σε σπίτια ), Μπάνιο-Καγιάκ στον Ασπροπόταμο, Μαγειρική ( πλαστός ), Επενδυτές ( εκτροφείο πέστροφας ), συνεντεύξεις με κτηνοτρόφους , υλοτόμους, ξενοδόχους κ.α.

Την Κυριακή 07/09, στην πλατεία του Γαρδικίου θα χορέψει το χορευτικό συγκρότημα του Πολιτ. Συλλόγου Νέων Γαρδικίου.

Θα είναι, η πρώτη προβολή της εκπομπής «Επιστροφή στο χωριό» , η οποία θα προβληθεί μέσα στον Οκτώβρη και θα συμβάλλει σημαντικά στην προώθηση του τουρισμού και της ανάπτυξης της περιοχής.

Η εκπομπή «Επιστροφή στο χωριό» θα αναδείξει την περιοχή του σήμερα και του χθες, αναλλοίωτη μέσα στην ιστορική της διαδρομή, με τις δυνατότητές της να υπάρχει και να εντυπωσιάζει με εθνολογικές και λαογραφικές δράσεις που ξεχωρίζουν.

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Πύλης κος Κώστας Μαράβας με τον Αντιδήμαρχο κον Στέφανο Καλαμαρά, διεκδίκησαν από διμήνου την κινηματογράφηση της ΠΡΩΤΗΣ εκπομπής του μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού ALPHAαπό άλλες τουριστικές περιοχές της Ελλάδας, πιστεύοντας – όπως δήλωσαν – ότι η αναμενόμενη μεγάλη προβολή αυτής θα γνωρίσει στο Πανελλήνιο , νέους τουριστικούς προορισμούς του Δήμου Πύλης, συμπράττοντας στην προσπάθεια επαγγελματικών οι οποίοι έχουν εγκατασταθεί στην περιοχή Μουτσιάρας – Γαρδικίου, προσφέροντας τουριστικές υποδομές 365 ημέρες τον χρόνο.

Παρακαλούνται λοιπόν, οι κάτοικοι των παραπάνω χωριών , να βοηθήσουν την όλη προσπάθεια για το καλό του τόπου. Για το λόγο αυτό, να παραβρεθούν την Κυριακή 07/09/14 στην πλατεία Γαρδικίου όπου και θα βιντεοσκοπηθεί ο μεγάλος χορός.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή