Ερχεται ο ψηφιακός μαστογράφος στο Νοσοκομείο Reviewed by Momizat on . Κώστας Αγοραστός: «Αναβαθμίζουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας προς τους πολίτες»   Στη φάση της υλοποίησης μπαίνει το έργο που αφορά στην προμήθεια ψηφ Κώστας Αγοραστός: «Αναβαθμίζουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας προς τους πολίτες»   Στη φάση της υλοποίησης μπαίνει το έργο που αφορά στην προμήθεια ψηφ Rating: 0

Ερχεται ο ψηφιακός μαστογράφος στο Νοσοκομείο

Ερχεται ο ψηφιακός μαστογράφος στο Νοσοκομείο

Κώστας Αγοραστός: «Αναβαθμίζουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας προς τους πολίτες»

 

Στη φάση της υλοποίησης μπαίνει το έργο που αφορά στην προμήθεια ψηφιακού μαστογράφου τύπου Α’ για το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων μετά την έγκριση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού. Το έργο το οποίο είναι ενταγμένο στο Θεσσαλίας με προϋπολογισμό 300.000,00 ευρώ έχει ως φορέα υλοποίησης το Τμήμα Προμηθειών του Γ. Ν. Τρικάλων, κύριο του έργου το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων και μετά την έγκριση αυτή, προχωρά άμεσα η προμήθεια του μηχανήματος.

 

Όπως ανέφερε ο κ. Κώστας Αγοραστός: «Μέσω του ΕΣΠΑ επιθυμούμε να βελτιώσουμε τις ιατροτεχνολογικές υποδομές των νοσοκομείων της Θεσσαλίας, καθιστώντας τα πιο αποδοτικά και πιο λειτουργικά. Σήμερα που οι πολίτες στρέφονται ολοένα και περισσότερο προς τη δημόσια υγεία, είναι απαραίτητη όσο ποτέ η αναβάθμιση των υπηρεσιών της προς αυτούς. Με το έργο αυτό στοχεύουμε στην ενίσχυση και αναβάθμιση του εξοπλισμού του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων ώστε να παρέχεται φροντίδα υψηλού επιπέδου, μέσω ορθής διαγνωστικής και θεραπευτικής ιατρικής περίθαλψης».

 

Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης. Μετά την έγκριση που δίνεται, προχωρά η συμβασιοποίηση του έργου για την υλοποίησή του.

Η σύμβαση αφορά σε προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία του Ψηφιακού Μαστογράφου, προς αντικατάσταση υπάρχοντος παλαιού μαστογράφου που είναι εκτός λειτουργίας.

 

Ο παραπάνω εξοπλισμός θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου.

Το υπό προμήθεια μηχάνημα περιλαμβάνει τον παρελκόμενο εξοπλισμό όπως προσδιορίζεται στις τεχνικές προδιαγραφές και περιγράφεται στα τεύχη της διακήρυξης. Οι τεχνικές προδιαγραφές που χρησιμοποιούνται για την προμήθεια είναι οι ενιαίες τεχνικές προδιαγραφές του ΕΚΕΒΥΛ, όπως έχουν εγκριθεί από την ΕΠΥ και υιοθετηθεί και γίνει αποδεκτές από το ΔΣ του Νοσοκομείου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή