Ερχεται το μπριτζ στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Πρεφαδόροι, ετοιμαστείτε! Ερχεται σα Τρίκαλα και το μπριτζ. Το ξαδελφάκι της πρέφας, το πνευματικό άθλημα που έχει καθηλώσει εκατομμύρια παίκτες σε όλον τον κόσ Πρεφαδόροι, ετοιμαστείτε! Ερχεται σα Τρίκαλα και το μπριτζ. Το ξαδελφάκι της πρέφας, το πνευματικό άθλημα που έχει καθηλώσει εκατομμύρια παίκτες σε όλον τον κόσ Rating: 0

Ερχεται το μπριτζ στα Τρίκαλα

Ερχεται το μπριτζ στα Τρίκαλα

Πρεφαδόροι, ετοιμαστείτε! Ερχεται σα Τρίκαλα και το μπριτζ. Το ξαδελφάκι της πρέφας, το πνευματικό άθλημα που έχει καθηλώσει εκατομμύρια παίκτες σε όλον τον κόσμο. Από την ερχόμενη Κυριακή 8 Οκτωβρίου γίνεται η προσπάθεια για δημιουργία ομάδας μπριτζ και στα Τρίκαλα. Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο “ΔΙBANH” ώρα 7 μ.μ. στο ξενοδοχείο DIVANI και θα γίνονται κάθε Τρίτη την ίδια ώρα.

Το μπριτζ

Το αγωνιστικό μπριτζ στην Ελλάδα, επίσημα αναγνωρισμένο από την ΓΓΑ ως πνευματικό άθλημα, διεξάγεται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ (ΕΟΜ). Με δεκάδες σωματεία σε όλη την χώρα και χιλιάδες ενεργούς αθλητές η ΕΟΜ διοργανώνει πολλά πρωταθλήματα κάθε χρόνο, και φυσικά, εκπροσωπείται με τις εθνικές ομάδες, στις σημαντικότερες διοργανώσεις του εξωτερικού.
Κάθε χρόνο η ΕΟΜ διοργανώνει μαθήματα για νέους παίκτες, σε πολλούς ομίλους σε όλη την Ελλάδα. Διδάσκουν έμπειροι καθηγητές της Ομοσπονδίας και σύντομα όλοι μπορούν να πάρουν μέρος σε αγώνες και να αναμετρηθούν με παλαιότερους.
Μπριτζ μπορείτε να παρακολουθήσετε ή να παίξετε και διαδικτυακά. Ο πιο διαδεδομένος ιστότοπος είναι το Bridge Base Online (BBO) στον οποίο εγγράφεστε δωρεάν και μπορείτε να παρακολουθήσετε όλους τους σημαντικούς αγώνες που διεξάγονται σε παγκόσμιο επίπεδο.

Γιατί μπριτζ;
Το μπριτζ είναι κοινωνικό: Δύο βασικά στοιχεία του είναι η επαφή με κόσμο και η επικοινωνία και η συνεργασία στο τραπέζι.
Είναι παιχνίδι χωρίς ημερομηνία λήξης: Όσο καιρό και να παίζετε, πάντα θα βρίσκετε νέες προκλήσεις γιατί το παιχνίδι είναι από την φύση του ανταγωνιστικό αλλά και οι συνδυασμοί που εμφανίζονται στο τραπέζι άπειροι.
Είναι αναζωογονητικό για το μυαλό: Βελτιώνει τις ικανότητες σας στην επικοινωνία, την λογική, την μνήμη, την ψυχολογία, την διορατικότητα και την συγκέντρωση.
Σύμφωνα με έρευνες ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και δρα ανασταλτικά στον εκφυλισμό των εγκεφαλικών κυττάρων.
Είναι η πιο απλή και ανέξοδη διασκέδαση: Το μόνο που χρειάζεστε είναι μία τράπουλα και 3 ακόμα παίκτες. Και αν παίζετε στο διαδίκτυο, ούτε καν αυτά!
Ο κυριότερος λόγος; Το μπριτζ είναι ψυχαγωγικό: Συνδυάζει την αγωνία του πόκερ, την πνευματικότητα από το σκάκι και την συγκίνηση που προσφέρει κάθε άθλημα και ταυτόχρονα δίνει έμφαση στην κοινωνική συναναστροφή.
Για αυτό και παραμένει το πιο δημοφιλές παιχνίδι παγκοσμίως! Καιρός να αρχίσετε και εσείς!

Σήμερα ξεκινάμε μπριτζ
Μαθήματα γίνονται σε 52 ομίλους σε όλη την Ελλάδα. Περιλαμβάνουν τους βασικούς κανόνες και κυρίως πολύ παιχνίδι.
Από τα πρώτα κιόλας βήματα θα ανακαλύψετε πόσο ευχάριστο, συναρπαστικό και εθιστικό μπορεί να γίνει και ταυτόχρονα θα γίνετε μέλος μίας μεγάλης παρέας.
Ανοίξτε τους ορίζοντες σας γνωρίζοντας άτομα από όλο τον κόσμο.
Ταξιδέψτε σε όλη την Ελλάδα.
Μπείτε σε έναν καινούριο συναρπαστικό κόσμο και δώστε νέα διάσταση στην ζωή και την καθημερινότητα σας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή