Ερχονται οι “καλλονές” στην Καλαμπάκα Reviewed by Momizat on . Η ΦΙΛΠΑ συνδιοργανώνει με το Σωματείο ΣΙΣΑ στις 12-13 Απριλίου 2014 το «5° Κλασσικό Ράλι Ελλάδας» με τερματισμό τα Μετέωρα και την Καλαμπάκα. Στην εκδήλωση θα σ Η ΦΙΛΠΑ συνδιοργανώνει με το Σωματείο ΣΙΣΑ στις 12-13 Απριλίου 2014 το «5° Κλασσικό Ράλι Ελλάδας» με τερματισμό τα Μετέωρα και την Καλαμπάκα. Στην εκδήλωση θα σ Rating: 0

Ερχονται οι “καλλονές” στην Καλαμπάκα

Ερχονται οι “καλλονές” στην Καλαμπάκα

SISA-PHILPA_CLASSIC_2014_POSTERΗ ΦΙΛΠΑ συνδιοργανώνει με το Σωματείο ΣΙΣΑ στις 12-13 Απριλίου 2014 το «5° Κλασσικό Ράλι Ελλάδας» με τερματισμό τα Μετέωρα και την Καλαμπάκα.
Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν αυτοκίνητα αντίκες ηλικίας από 30-50 ετών. Οι Θερμοπύλες θα είναι το σημείο  εκκίνησης του αγώνα το Σάββατο 12 Απριλίου με πιθανή ώρα τερματισμού 20:00 – 21:00 στο «Divani Meteora Hotel» της Καλαμπάκας ερχόμενοι από Καρδίτσα και Τρίκαλα.
Στις 9 το πρωί της Κυριακής 13ης Απριλίου θα γίνει η εκκίνηση των αυτοκινήτων και τα πληρώματα θα περάσουν, από Βλαχάβα, Σκεπάρι, Φωτεινό, Θεόπετρα και μέσω της Ε.Ο. προς Καστράκι. Υπολογίζεται ο τερματισμός του αγώνα θα πραγματοποιηθεί στο «Divanl Meteora Hotel« περίπου στις 11:00 – 12:00 και θα επακολουθήσει η απονομή των επάθλων στους νικητές της εκδήλωσης.

Η ανακοίνωση
Το «5ο Κλασσικό Ράλι Ελλάδας» είναι μία συνδιοργάνωση που έχει σαν επίκεντρο σημαντικά σημεία πολιτιστικής & αυτοκινητιστικής κληρονομιάς της χώρας μας. Στον αγώνα που θα διεξαχθεί σύμφωνα με τον Κώδικα Εκδηλώσεων της FIVA, θα συμμετέχουν έως 60 ιστορικά αυτοκίνητα σε θρυλικές διαδρομές που θα διασχίσουν την Κεντρική Ελλάδα.

Το Σάββατο 12/4 στις 12:00 θα δοθεί η εκκίνηση του αγώνα από το μνημείο του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες. Τα πληρώματα θα πλοηγηθούν σε απαιτητικούς επαρχιακούς δρόμους και θα αναμετρηθούν σε φημισμένες ειδικές διαδρομές. Το απόγευμα θα γίνει ο τερματισμός της 1ης μέρας στη μοναδική Καλαμπάκα.

Την Κυριακή 13/4 το πρωί με την εκκίνηση της 2ης μέρας θα ξυπνήσουν μνήμες θρυλικών ράλι του παρελθόντος υπό τη σκιά των Μετεώρων.  Με τη συμπλήρωση συνολικά 450 αγωνιστικών χιλιομέτρων και την εκτέλεση περίπου 15 ειδικών διαδρομών ακριβείας ο αγώνας θα τερματίσει το μεσημέρι πάλι στην Καλαμπάκα όπου θα γίνει και η απονομή των επάθλων.

Το «5ο Κλασσικό Ράλι Ελλάδας» προσμετρά στο Πρωτάθλημα Regularity της Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ  με συντελεστή 2 και στο Πρωτάθλημα του ΣΙΣΑ με συντελεστή 2 επίσης.

Δεκτά να συμμετέχουν θα είναι διμελή πληρώματα με ιστορικά αυτοκίνητα κατασκευής έως 31/12/1984 εφοδιασμένα με Πιστοποιητικό Αναγνώρισης FIVA & FIA.
Το δικαίωμα συμμετοχής ανέρχεται στα 250€ για μέλη ΦΙΛΠΑ & ΣΙΣΑ ή 270€ για μη μέλη και καλύπτει:

•    Ασφάλιση προς τρίτους κατά τη διάρκεια του αγώνα
•    Έπαθλα & αναμνηστικά του αγώνα
•    Συμμετοχή στη δεξίωση απονομής και στις εκδηλώσεις του αγώνα
•    1 διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο  & δείπνο στο 5* ξενοδοχείο Divani στην Καλαμπάκα
•    Την αναλογία των δαπανών σε όλα τα έξοδα της διοργάνωσης του αγώνα

Για πληροφορίες μπορείτε να ενημερώνεστε από τις γραμματείες και τις ιστοσελίδες των δύο συλλόγων www.philpa.gr & www.sisa.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή