Ερχονται 500 κάδοι απορριμμάτων στη δυτ. Θεσσαλία Reviewed by Momizat on . Με 500 πράσινους κάδους, που αποτελούν την πρώτη παρτίδα που προμηθεύεται η Περιβαλλοντική Δυτικής Θεσσαλίας, εφοδιάζονται οι δήμοι της Δυτικής Θεσσαλίας. Όπως Με 500 πράσινους κάδους, που αποτελούν την πρώτη παρτίδα που προμηθεύεται η Περιβαλλοντική Δυτικής Θεσσαλίας, εφοδιάζονται οι δήμοι της Δυτικής Θεσσαλίας. Όπως Rating: 0

Ερχονται 500 κάδοι απορριμμάτων στη δυτ. Θεσσαλία

Ερχονται 500 κάδοι απορριμμάτων στη δυτ. Θεσσαλία

Με 500 πράσινους κάδους, που αποτελούν την πρώτη παρτίδα που προμηθεύεται η Περιβαλλοντική Δυτικής Θεσσαλίας, εφοδιάζονται οι δήμοι της Δυτικής Θεσσαλίας.

Όπως εξηγεί ο πρόεδρος της ΠΑΔΥΘ (Περιβαλλοντικής Αναπτυξιακής Δυτικής Θεσσαλίας) Γιώργος Στουρνάρας, πρόκειται για ποσότητα 500 κάδων, κατ΄ αρχήν, από ένα σύνολο 1000, οι οποίοι θα χορηγηθούν στους Δήμους κατ΄ αναλογία με τις ποσότητες των απορριμμάτων που παρέδωσαν προς διαχείριση.

Με τον τρόπο αυτό, προσθέτει, η Περιβαλλοντική Δυτικής Θεσσαλίας ανακουφίζει τους δήμους, οι οποίοι έτσι θα πυκνώσουν τα δίκτυα των κάδων απορριμμάτων, εξυπηρετώντας καλύτερα του δημότες αλλά και διευκολύνοντας τη διαδικασία της ανακύκλωσης.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή