"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.5 C
Trikala

Ερωτήματα για τον δήμαρχο

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Κύριε Δήμαρχε ,

Πέραν του ότι κρατάτε τον λόγο σας, διαφαίνεται ότι είσθε υπέρμαχος της νομιμότητας , της σωστής διαχείρισης και της διαφάνειας.

Προ ημερών γίναμε τα μέλη της φιλαρμονικής που απέχουμε από τα μουσικά μας καθήκοντα αποδέκτες εγγράφου του Γενικού Γραμματέα του Δήμου, του οποίου είσθε και εσείς γνώστης. Μέσα στο οποίο , από τις λέξεις, όπως : παρακρατείτε , παράνομα , καταχρηστικά και λοιπά , διαφαίνεται  ότι , δεν ενδιαφέρουν οι στολές, άλλα οι φράσεις : “τα πρώην μέλη” ,“τα αποχωρήσαντα από την ορχήστρα” και λοιπά, δηλαδή , να τελειώνουμε με αυτούς.

Πιστεύω ότι και επιθυμία του κάθε πολίτη είναι η δίκαιη μεταχείριση η νομιμότητα και η διαφάνεια ,για αυτό λοιπόν σας καλώ να απαντήσετε και να ενημερωθούμε όλοι οι δημότες στα παρακάτω ερωτήματα :

 

  1. Πότε έγινε προκήρυξη για την θέση Αρχιμουσικού και σε ποιες εφημερίδες .

 

  1. Αριθμό απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου κατάργησής του υπαρχιμουσικού και διαγραφής των μελών , έστω και αυτόν που δεν επιθυμητέ.

 

  1. Αριθμό απόφασης Δ.Σ. με την οποία έγινε η ανάθεση σε συγκεκριμένο πρόσωπο, η διεύθυνση της φιλαρμονικής.

 

  1. Είδος της ανάθεσης , π.χ. : α) διεύθυνση φιλαρμονικής , β) διδασκαλία μουσικών οργάνων , γ)διαχείριση υλικού και λοιπά .

 

  1. Σε πόσους ακόμη έχουν ανατεθεί τομείς ευθύνης της φιλαρμονικής και ποιοι οι τομείς βάση των

αποφάσεων , βεβαίως και με τον αριθμό .

 

Ελπίζουμε να απαντήσετε κύριε δήμαρχε διότι μετά την συνταξιοδότηση του κλητήρα της φιλαρμονικής και την ταυτόχρονη ( άνευ λόγου ) λύση της συνεργασίας με τον αρχιμουσικό κ. Κουβέλα ,

η φιλαρμονική από την απραξία πέρασε σταδιακά σε μια περίεργη λειτουργίαόπου , τρία μέλη πιθανόν να ικανοποιούνται  με χορηγίες , εμφανίζοντας επίσημα σχεδόν μηδενική δαπάνη.

 

Επίσης κύριε Δήμαρχε , αληθεύει ότι διενεργείται έλεγχος στην διεύθυνση παιδείας και πολιτισμού για πλαστά πτυχία ;

 

Γνωρίζετε κύριε Δήμαρχε , ότι το υπόμνημα διαμαρτυρίας μου δεν δημοσιεύτηκε στον τοπικό τύπο,  αλλά ούτε και στον ηλεκτρονικό ως άνω , πλην ενός , αυτός πρέπει να ξέφυγε. Παρότι εστάλη σε όλους και σε ανάλογη μορφή αρχείου με e mail, για ευκολία δημοσίευσης του και για την αποφυγή της αντιγραφής ή “διόρθωσης” (retusar).

 

Τέλος , αισθάνομαι πληγωμένος από την συμπεριφορά (ομερτά) του Δήμου ως δημότης και ως υπάλληλος που υπηρέτησα για πολλές δεκαετίες.

Τρίκαλα 13 Ιουλίου 2016

ο Υπαρχιμουσικòς

ΣΩΤ. ΑΖΝΑΟΥΡΙΔΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης