«Εσβησε» 45χρονη καθηγήτρια Reviewed by Momizat on . Θλίψη προκάλεσε στον εκπαιδευτικό κόσμο του Βόλου η είδηση του θανάτου της 45χρονης καθηγήτριας Ευαγγελίας (Λίτσας) Μπαρτζιώκα, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή σήμε Θλίψη προκάλεσε στον εκπαιδευτικό κόσμο του Βόλου η είδηση του θανάτου της 45χρονης καθηγήτριας Ευαγγελίας (Λίτσας) Μπαρτζιώκα, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή σήμε Rating: 0

«Εσβησε» 45χρονη καθηγήτρια

loyloydi

Θλίψη προκάλεσε στον εκπαιδευτικό κόσμο του Βόλου η είδηση του θανάτου της 45χρονης καθηγήτριας Ευαγγελίας (Λίτσας) Μπαρτζιώκα, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα μετά από άνιση μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Η 45χρονη κατάγονταν από τη Νέα Ιωνία και δίδασκε στο Γυμνάσιο Ιωλκού. Ηταν παντρεμένη με τον Πέτρο Παρασκευόπουλο, Γενικό Γραμματέα του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου «Η Νίκη» και είχε μία κόρη την Μελίνα 14 ετών, μαθήτρια της Β’ Γυμνασίου.

Οι οικείοι της, οι φίλοι, οι γνωστοί και οι συνάδελφοί της θα την αποχαιρετήσουν αύριο Σάββατο 12 Ιουνίου, στις 5.30 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Νέα Ιωνία.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου «Η Νίκη»

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου «Η Νίκη» εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον πρόωρο χαμό της 45χρονης εκπαιδευτικού στην οποία αναφέρεται: «Με βαθειά οδύνη η οικογένεια της Νίκης Βόλου εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στον Γεν. Γραμματέα του Συλλόγου μας, Πέτρο Παρασκευόπουλο, για την απώλεια της αγαπημένης του συζύγου. Ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια της εκλιπούσης, είθε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της, θα θυμόμαστε παντοτινά το ζεστό της χαμόγελο και την πηγαία της καλοσύνη».

Επίσης, το Δ.Σ. του Γ.Σ. «Η Νίκη» εξέδωσε το ακόλουθο ψήφισμα: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου “Η Νίκη” με αφορμή την αναγγελία του αδόκητου θανάτου της συζύγου του Γενικού Γραμματέα του Συλλόγου, Πέτρου Παρασκευόπουλου, συνήλθε εκτάκτως σήμερα 11 Ιουνίου 2016 και αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

  1. Να εκφράσουν τα μέλη του τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους της εκλιπούσας.
  2. Να παραστεί σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο στην εξόδιο ακολουθία.
  3. Αντί στεφάνου, μετά από επιθυμία της οικογενείας της, να κατατεθεί χρηματικό ποσό σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της πόλης μας.
  4. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή