Εσπασαν τα τηλέφωνα για τη μικρή Μαρία Reviewed by Momizat on . Περισσότερες από 5.000 κλήσεις έχει δεχθεί το Χαμόγελο του Παιδιού, από την Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο, για τη μικρή Μαρία. Η ιστορία του κοριτσιού έχει προκ Περισσότερες από 5.000 κλήσεις έχει δεχθεί το Χαμόγελο του Παιδιού, από την Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο, για τη μικρή Μαρία. Η ιστορία του κοριτσιού έχει προκ Rating: 0

Εσπασαν τα τηλέφωνα για τη μικρή Μαρία

Εσπασαν τα τηλέφωνα για τη μικρή Μαρία

Περισσότερες από 5.000 κλήσεις έχει δεχθεί το Χαμόγελο του Παιδιού, από την Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο, για τη μικρή Μαρία. Η ιστορία του κοριτσιού έχει προκαλέσει παγκόσμιο ενδιαφέρον και το τηλεφωνικό κέντρο του Χαμόγελου του Παιδιού δέχεται χιλιάδες κλήσεις και μηνύματα από ανθρώπους που όπως λένε, έχουν δει το κοριτσάκι σε διάφορα σημεία, αλλά και από γονείς που ψάχνουν τα εξαφανισμένα παιδιά τους. Πολλοί είναι επίσης αυτοί που εκφράζουν την επιθυμία να υιοθετήσουν το ξανθό κορίτσι.

Η αστυνομία αξιολογεί τις πληροφορίες που έχει από συγκεκριμένους ανθρώπους και αναμένει περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητα της μικρής ή για το πώς βρέθηκε στα χέρια των Ρομά, μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών των υποτιθέμενων γονιών τη Δευτέρα (έπειτα από σχετική εντολή εισαγγελέα).

Σε εξέλιξη είναι διεθνής επιχείρηση για τον εντοπισμό των πραγματικών γονιών της με τη συμμετοχή και της Interpol.

Στη δημοσιότητα δόθηκε και βίντεο – ντοκουμέντο με το ξανθό κοριτσάκι να χορεύει σε ηλικία περίπου δύο ετών με την υποτιθέμενη μητέρα του, στον καταυλισμό των ρομά στα Φάρσαλα.

Εντωμεταξύ, μετά τις εκδοχές και τις αλλεπάλληλες αντιφάσεις στις οποίες έπεσε η 40χρονη «μάνα» του κοριτσιου, οι Ρομά που ζουν στον ίδιο καταυλισμό, παρουσιάζουν ένα νέο σενάριο. Όπως υποστηρίζουν,  η βιολογική μητέρα του παιδιού, η οποία κατάγεται απο τη Βουλγαρία, δούλευε στα χωράφια μαζί τους και ένα βράδυ άφησε το παιδί και εξαφανίστηκε.

Το παιδί βρίσκεται πλέον στο Χαμόγελο του Παιδιού όπου έχει τη στήριξη παιδοψυχολόγου. Ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, είπε ότι παιδί είναι πια ήρεμο, καθώς νιώθει πλέον ασφαλές, ενώ από τις εξετάσεις που του έγιναν, δείχνει πως είναι καλά στην υγεία του.

Η μικρή Μαρία θα μείνει σε ένα από τα σπίτια του Χαμόγελου, μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση.

(iefimerida.gr)

Επίσης, ισχύουν και τα τηλέφωνα που δημοσιοποίησε η Αστυνομία:  2410-683171 και 2410-683184-5, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.

ΣΗΜ. Δεν δημοσιεύουμε το βίντεο με τον “χορό της μικρής Μαρίας”, διότι, πλέον, θεωρούμε ότι πρόκειται για υπερβολή και αδηφάγα βλέμματα. Αρκεί η φωτογραφία, προκειμένου, αν κάποιος γνωρίζει κάτι, να συμβάλλει στην πρόοοδο των ερευνών.
trikkipress.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή