Εστησε παράνομο μπαρ στην Πύλη Reviewed by Momizat on . Συνελήφθη σήμερα (20-07-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύλης της Περιφερειακής Αστυ Συνελήφθη σήμερα (20-07-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύλης της Περιφερειακής Αστυ Rating: 0

Εστησε παράνομο μπαρ στην Πύλη

Εστησε παράνομο μπαρ στην Πύλη

Συνελήφθη σήμερα (20-07-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύλης της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.), ένας 31χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για πλαστογραφία και πλήθος υγειονομικών παραβάσεων.

 

Ειδικότερα, ο 31χρονος κατελήφθη από τους αστυνομικούς να λειτουργεί υπαίθριο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (μπαρ):

 

  • στερούμενος άδειας ίδρυσης και λειτουργίας της αρμόδιας Αρχής, καθώς και πιστοποιητικού υγείας,
  • έχοντας θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα στερούμενος άδειας χρήσης και λειτουργίας μουσικών οργάνων,
  • έχοντας προσλάβει και απασχολώντας δύο υπαλλήλους στερούμενος κατάστασης εργασίας προσωπικού και άδειας εργασίας των απασχολούντων και
  • χρησιμοποιώντας ταμειακή μηχανή από διαφορετικό κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ – μπαρ), ιδιοκτησίας συγγενικού του προσώπου, από την οποία εξέδιδε αποδείξεις παραπλανώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο ότι προέρχονται από το νόμιμο ιδιοκτήτη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πύλης.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή