Εταιρία ΚΛΙΑΦΑ προς Δήμαρχο Τρικκαίων: μας δικαιώνει η αντίδρασή σας Reviewed by Momizat on . Επανέρχεται η εταιρία ΚΛΙΑΦΑ, στην απάντηση του Δημάρχου Τρικκαίων (αναλυτικά εδώ), σχετικά με το αν εκλήθη ή ότι στον μύλο των ξωτικών, αλλά και στα ζητήματα π Επανέρχεται η εταιρία ΚΛΙΑΦΑ, στην απάντηση του Δημάρχου Τρικκαίων (αναλυτικά εδώ), σχετικά με το αν εκλήθη ή ότι στον μύλο των ξωτικών, αλλά και στα ζητήματα π Rating: 0

Εταιρία ΚΛΙΑΦΑ προς Δήμαρχο Τρικκαίων: μας δικαιώνει η αντίδρασή σας

Εταιρία ΚΛΙΑΦΑ προς Δήμαρχο Τρικκαίων: μας δικαιώνει η αντίδρασή σας

Επανέρχεται η εταιρία ΚΛΙΑΦΑ, στην απάντηση του Δημάρχου Τρικκαίων (αναλυτικά εδώ), σχετικά με το αν εκλήθη ή ότι στον μύλο των ξωτικών, αλλά και στα ζητήματα που έθεσε. Η επιστολή αναφέρει τα εξής:

 

Κύριε Δήμαρχε,

Αναρωτιέστε υποψιασμένος, όπως γράφετε, γιατί αντί να σας εκφράσουμε κατ’ ιδίαν τα «παράπονα» για τη συμπεριφορά του Δήμου απέναντι στην εταιρεία μας, προτιμήσαμε να καταθέσουμε τις απόψεις μας δια του τύπου. Όσο και εάν δυσανασχετείτε γι’αυτό, η εταιρεία ΚΛΙΑΦΑ ΑΕ δεν συμφωνεί με τη λογική «να τα βρούμε» συνομιλώντας πίσω από κλειστές πόρτες. Θέματα που σχετίζονται με τον Δήμο, την πόλη και το μέλλον της συζητούνται και επιλύονται δημοσίως και όχι στα παρασκήνια.

Τα ζητήματα που θίξαμε στις δύο παρεμβάσεις μας είναι αρκούντως σοβαρά και δεν απαξιώνονται, όσους χαρακτηρισμούς και εάν επιστρατεύσετε εναντίον μας, κύριε Δήμαρχε. Ο τρόπος με τον οποίο αντιδράσατε επιβεβαιώνει τις θέσεις μας και δικαιώνει την επιλογή μας να τις δημοσιοποιήσουμε.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή