Ετοιμάζεται νέα παιδική χαρά στην Μπάρα Reviewed by Momizat on . Μια ακόμη παιδική χαρά, πιστοποιημένη και με βάση τις προδιαγραφές ετοιμάζει ο Δήμος Τρικκαίων. Είναι η παιδική χαρά στην Μπάρα, κοντά στη ΔΕΗ, στη γωνία των οδ Μια ακόμη παιδική χαρά, πιστοποιημένη και με βάση τις προδιαγραφές ετοιμάζει ο Δήμος Τρικκαίων. Είναι η παιδική χαρά στην Μπάρα, κοντά στη ΔΕΗ, στη γωνία των οδ Rating: 0

Ετοιμάζεται νέα παιδική χαρά στην Μπάρα

Ετοιμάζεται νέα παιδική χαρά στην Μπάρα

Μια ακόμη παιδική χαρά, πιστοποιημένη και με βάση τις προδιαγραφές ετοιμάζει ο Δήμος Τρικκαίων. Είναι η παιδική χαρά στην Μπάρα, κοντά στη ΔΕΗ, στη γωνία των οδών Θεοδοσοπούλου και Φιλελλήνων.

Πρόκειται για παιδική χαρά που εξυπηρετεί ένα πυκνοκατοικημένο τμήμα των Τρικάλων, στα νότια της Μπάρας, αντικαθιστώντας παρακείμενη παιδική χαρά που λειτουργούσε στη γωνία των οδών Γάτσιου και Φιλελλήνων.

Οι εργασίες ξεκίνησαν τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2018 και ήδη έχουν τοποθετηθεί τα πρώτα όργανα. Η παιδική αυτή χαρά θα είναι όπως οι υπόλοιπες που ο Δήμος Τρικκαίων κατασκεύασε σε άλλες γειτονιές των Τρικάλων και σε χωριά: περιφραγμένη, με πιστοποιημένα όργανα, ασφαλής και πλήρης, για όλα τα μικρά παιδιά.

Ετσι, ο Δήμος Τρικκαίων συνεχίζει τη μέριμνα για νόμιμη και ασφαλή παιδική χαρά, με τις 35 πρώτες να έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί.
Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή