Ετοιμάζεται ο Τάκης Χαντζής Reviewed by Momizat on . Πολλοί θα ήθελαν να βρεθούν στον δημαρχιακό θώκο Φαρκαδόνας. Ο Δήμος έχει δυνατότητες που παρέμειναν επί έτη αναξιοποίητες. Και εν μέσω εννέα υποψηφιοτήτων (ή δ Πολλοί θα ήθελαν να βρεθούν στον δημαρχιακό θώκο Φαρκαδόνας. Ο Δήμος έχει δυνατότητες που παρέμειναν επί έτη αναξιοποίητες. Και εν μέσω εννέα υποψηφιοτήτων (ή δ Rating: 0

Ετοιμάζεται ο Τάκης Χαντζής

Ετοιμάζεται ο Τάκης Χαντζής

Πολλοί θα ήθελαν να βρεθούν στον δημαρχιακό θώκο Φαρκαδόνας. Ο Δήμος έχει δυνατότητες που παρέμειναν επί έτη αναξιοποίητες. Και εν μέσω εννέα υποψηφιοτήτων (ή δηλώσεων περί υποψηφιοτήτων), μια ακόμη κυοφορείται και είναι πιθανόν να λάβει σάρκα και οστά.

Ο τέως Δήμαρχος Πελινναίων και νυν δημοτικός σύμβουλος Φαρκαδόνας κ. Δημ. Χαντζής είναι το πρόσωπου που τις τελευταίες ημέρες έχει συγκεντρώσει το φως της δημοσιότητας. Πάρα πολλές πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι ο κ Χαντζής θα επιχειρηθεί να κατέλθει στον στίβο ως υποψήφιος Δήμαρχος, με πάρα πολλές πιθανότητες εκλογής. Βάσει των πληροφοριών, ήδη γίνονται επαφές, ήδη υπάρχουν συζητήσεις και ήδη επιχειρείται να συγκροτηθεί μια ομάδα, η οποία θα στηρίξει την υποψηφιότητα. Τυπικώς, δεν έχει λήξει κάτι. Ούτε με σιγουριά μπορεί κάποιος να πει ότι ο επιτυχημένος επιχειρηματίας θα λάβει την απόφαση. Όμως, οι σχετικές συζητήσεις στον κάμπο, δίνουν και παίρνουν. Κυρίως συνίστανται στο ότι ο κ. Χαντζής μπορεί να συσπειρώσει δυνάμεις που δεν είχαν σαφή προσανατολισμό, να δρομολογήσει στόχους και να μπορέσει να βάλει τάξη στα όσα (δεν) συνέβησαν στην περιοχή, τα τελευταία χρόνια.
Αυτό που φαίνεται να συμβαίνει, είναι να δημιουργείται ένας πόλος που θα διεκδικήσει με αξιώσεις τον πιο ομοιογενή Δήμο του νομού και ένας από τους έχοντες τις μεγαλύτερες δυνατότητες στη χώρα.

Οι πληροφορίες λένε ότι όλα θα λήξουν εντός της εβδομάδας, καθώς ο χρόνος πιέζει και θα πρέπει σε σύντομο διάστημα να λυθούν όλα τα τυπικά ζητήματα που σχετίζονται με μια υποψηφιότητα.

Πάντως, η δυναμική που, οι επιθυμούντες την κάθοδο, ευελπιστούν να δημιουργηθεί, θέτει ήδη σοβαρά προβλήματα στους δύο βασικούς διεκδικητές, Σπ. Σαπουνά και Θαν. Μεριβάκη. Από την άλλη, οι υποψηφιότητες που ανακοινώθηκαν, προς το παρόν – και πάντα με βάση πληροφορίες – δεν έχουν ακόμη ολοκληρώσει διαδικασίες, έστω για την εμφάνιση με διακήρυξη ή με έναν κύκλο προσώπων που να μπορεί να συσπειρώσει δυνάμεις της κοινωνίας των 18 χωριών.

Θανάσης Μιχαλάκης

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή