Ετοιμασίες για τον παγκόσμιο αγώνα Enduro στην Καλαμπάκα Reviewed by Momizat on . Στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Καλαμπάκας πραγματοποιήθηκε σήμερα η παρουσίαση του 3ου Γύρου του Παγκόσμιου Αγώνα Enduro που θα γίνει στις 9 - 10 και 11 Μαϊ Στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Καλαμπάκας πραγματοποιήθηκε σήμερα η παρουσίαση του 3ου Γύρου του Παγκόσμιου Αγώνα Enduro που θα γίνει στις 9 - 10 και 11 Μαϊ Rating: 0

Ετοιμασίες για τον παγκόσμιο αγώνα Enduro στην Καλαμπάκα

Ετοιμασίες για τον παγκόσμιο αγώνα Enduro στην Καλαμπάκα

Στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Καλαμπάκας πραγματοποιήθηκε σήμερα η παρουσίαση του 3ου Γύρου του Παγκόσμιου Αγώνα Enduro που θα γίνει στις 9 – 10 και 11 Μαϊου.

Ο κ. Σωτήρης Πούλιος πρόεδρος του Μοτοσικλετιστικού Αθλητικού Συλλόγου Μετεώρων παρουσίασε σε όλους τους παρευρισκόμενους τον αγώνα δίνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την διεξαγωγή του.

Στην παρουσίαση δόθηκαν στοιχεία για το Paddock του αγώνα που είναι ο χώρος στην εμποροπανήγυρη όπως και το “αρχηγείο” που είναι ο χώρος του ΚΕΓΕ. Επίσης δόθηκαν στοιχεία για τις διαδρομές του αγώνα, τον χάρτη κ.α.

Στην ενημερωτική εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Δημήτρης Σακελλαρίου, οι αντιδήμαρχοι κ.κ Αλμπάνης και Ζαρόπουλος, ο Διοικητής της Π/Υ Καλαμπάκας κ. Τσιορλίδας, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμπάκας κ. Ευάγγελος Λαϊτσας, και φορείς της πόλης.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή