Ετοιμασίες για το καλοκαίρι Reviewed by Momizat on . Σύσκεψη ενόψει την αντιπυρικής περιόδου, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη, εκπροσώπων των Δήμων, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, της Σύσκεψη ενόψει την αντιπυρικής περιόδου, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη, εκπροσώπων των Δήμων, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, της Rating: 0

Ετοιμασίες για το καλοκαίρι

Ετοιμασίες για το καλοκαίρι

Σύσκεψη ενόψει την αντιπυρικής περιόδου, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη, εκπροσώπων των Δήμων, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, της ΣΜΥ, των Δασικών Υπηρεσιών, της ΔΕΗ, της αρχαιολογικής υπηρεσίας, των εθελοντικών οργανώσεων και των Διευθυντών των εμπλεκόμενων υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 08-04-2013 από το Συντονιστικό Όργανο της Π.Ε. Τρικάλων.

Η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων υπέβαλε τις προτάσεις της για το τι πρέπει να γίνει κατά την αντιπυρική περίοδο, προκειμένου να μην δημιουργηθούν σοβαρά περιστατικά με τις πυρκαγιές και τονίστηκε από πλευράς του αντιπεριφερειάρχη, ότι η Περιφερειακή Ενότητα θα είναι αρωγός στην αντιμετώπιση όποιου προβλήματος παρουσιαστεί.

Παράλληλα υπάρχει στενή συνεργασία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού με όλες τις Περιφερειακές Ενότητες και με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης ανέφερε:

«Κάθε χρόνο πραγματοποιούμε ανάλογη σύσκεψη ενόψει της αντιπυρικής περιόδου που ξεκινά από 1η Μαΐου και σήμερα είχαμε μια συνάντηση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, τους Δήμους, την Πυροσβεστική, την αστυνομία, το Δασαρχείο, τις εθελοντικές οργανώσεις. Καταθέσαμε τις απόψεις μας και πιστεύω ότι και φέτος αν ακολουθήσουν όλοι τις κατευθύνσεις που δώσαμε να μην έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα».

 

(Από την ΠΕ Τρικάλων)

antipyriki1

Αφήστε το σχόλιο σας