Ετοιμη για «επίθεση» Reviewed by Momizat on . Ετοιμη για την επίθεσή της είναι η Εθνική Ελλάδας! Ο Αντρέα Τρινκιέρι προπόνησε την ομάδα του σε βοηθητικό γήπεδο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την αναμέτρ Ετοιμη για την επίθεσή της είναι η Εθνική Ελλάδας! Ο Αντρέα Τρινκιέρι προπόνησε την ομάδα του σε βοηθητικό γήπεδο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την αναμέτρ Rating: 0

Ετοιμη για «επίθεση»

Ετοιμη για «επίθεση»

Ετοιμη για την επίθεσή της είναι η Εθνική Ελλάδας! Ο Αντρέα Τρινκιέρι προπόνησε την ομάδα του σε βοηθητικό γήπεδο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την αναμέτρηση με την Ισπανία, χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα.
Οι διεθνείς μας πιστεύουν ότι μπορούν στη δεύτερη φάση του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας να κάνουν μέχρι και το τρία στα τρία. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει το πρωί της Πέμπτης χαλάρωμα και φυσικά πολλή αισιοδοξία ότι στο ματς με την Ισπανία η “μηχανή” θα δουλέψει στο φουλ και θα ξεκινήσει η… επίθεση για το μετάλλιο.
Οι παίκτες της “γαλανόλευκης” είχαν μεταξύ τους επαφές και είναι πεισμωμένοι και αποφασισμένοι να κάνουν μία νέα αρχή, ξεκινώντας από το σημερινό (12/09, 18:45) ματς με τους Ισπανούς.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή