"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Ετοιμη η παιδική πισίνα στο Κολυμβητήριο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η νέα πισίνα που απέκτησε ο Δήμος Τρικκαίων στο Δημοτικό Κολυμβητήριο, αυξάνει τις δυνατότητας για τους τρικαλινούς, να ασκούνται, να γυμνάζονται, να αθλούνται.

Ετοιμη η παιδική πισίνα στο Κολυμβητήριο

Πρόκειται για την ανοιχτή εξωτερική πισίνα του κολυμβητηρίου, που με την πρωτοβουλία του Δήμου, σκεπάστηκε και θερμαίνεται. Ηδη παραδόθηκε προς χρήση, με πρώτους τους μαθητές της Γ΄ τάξης των Δημοτικών Σχολείων, που μετέχουν στο πρόγραμμα του υπουργείου Παιδείας για την «Εκμάθηση Κολύμβησης».
Η παιδική αυτή πισίνα θα χρησιμοποιείται επίσης από τα σωματεία κολύμβησης και τους μαθητές που μετέχουν στα ΚΔΑΠ του Δήμου Τρικκαίων και στα ειδικά προγράμματα άθλησης που υλοποιούνται ήδη κατά τις απογευματινές ώρες. Με τον τρόπο αυτόν αποσυμφορείται και η κεντρική πισίνα, για τα σωματεία κολύμβησης, το κοινόμ τους φοιτητές της ΣΕΦΑΑ και τους σπουδαστές της ΣΜΥ.
Η πισίνα θα μπορεί να χρησιμοποιείται και εκτός θερινής περιόδου. Μέχρι τώρα, χρησιμοποιούταν από τον Ιούνιο και μετά, ενώ για τουλάχιστον 8 μήνες παρέμενε ανεκμετάλλευτη, αυξάνοντας και το κόστος συντήρησής της.

 

Από το γραφείο Τύπου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης