Ετοιμοι για δουλειά οι Μαραβικοί Reviewed by Momizat on . Την πρώτη του μετεκλογική συγκέντρωση πραγματοποίησε ο συνδυασμός του Κ. Μαράβα, «Πρώτα ο Ανθρωπος». Ο νέος Δήμαρχος Πύλης – από την πρώτη Κυριακή – συγκάλεσε τ Την πρώτη του μετεκλογική συγκέντρωση πραγματοποίησε ο συνδυασμός του Κ. Μαράβα, «Πρώτα ο Ανθρωπος». Ο νέος Δήμαρχος Πύλης – από την πρώτη Κυριακή – συγκάλεσε τ Rating: 0

Ετοιμοι για δουλειά οι Μαραβικοί

Ετοιμοι για δουλειά οι Μαραβικοί

Την πρώτη του μετεκλογική συγκέντρωση πραγματοποίησε ο συνδυασμός του Κ. Μαράβα, «Πρώτα ο Ανθρωπος». Ο νέος Δήμαρχος Πύλης – από την πρώτη Κυριακή – συγκάλεσε τα μέλη του συνδυασμού, αλλά επειδή δεν επέτρεψε ο καιρός να γίνει η συγκέντρωση στην αυλή του σπιτιού του, αυτή πραγματοποιήθηκε εντός. Δεν υπήρξαν απουσίες και κυριάρχησε το καλό κλίμα, ενθουσιασμός και η όρεξη για δουλειά.

Στην ομιλία του ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος αναφέρθηκε στις επαφές του με ανθρώπους του Δήμου και φορείς. Επίσης, εξήγησε τα νέα δεδομένα που υπάρχουν στους Δήμους συνολικά  και την κατάσταση που επικρατεί στον Δήμο Πύλης ειδικότερα, μετά και τις συναντήσεις με υπηρεσιακούς παράγοντες.

Οι προσωρινές συναντήσεις με τους πολίτες θα γίνονται στο παλιό Δημαρχείο της Φήκης, και ο κ. Μαράβας κάλεσε τα μέλη του συνδυασμού να επισκέπτονται  το γραφείο και να ενημερώνονται για τα θέματα του Δήμου. Ο επόμενος σχεδιασμός του κ. Μαράβα είναι να αρχίσουν οι συναντήσεις με τους εκλεγμένους συμβούλους, για την τοποθέτηση αντιδημάρχων.

maravas_sigkent1 maravas_sigkent3 maravas_sigkent4 maravas_sigkent5

Σχόλια (1)

  • Αναγνώστης

    Από τις φωτογραφίες φαίνεται πως είναι μάλλον έτοιμοι για φαγητό!
    Λίγη προσοχή χρειάζεται στην επιλογή των φωτογραφιών, ανάλογα με το θέμα.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή