Ετοιμοι για… ματ οι τρικαλινοί σκακιστές Reviewed by Momizat on . Ξεκινούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 12-13 Οκτωβρίου οι εγγραφές στα τμήματα εκμάθησης  σκακιού, που θα λειτουργήσει και φέτος ο σύλλογός μας. Όσοι γονείς ενδιαφ Ξεκινούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 12-13 Οκτωβρίου οι εγγραφές στα τμήματα εκμάθησης  σκακιού, που θα λειτουργήσει και φέτος ο σύλλογός μας. Όσοι γονείς ενδιαφ Rating: 0

Ετοιμοι για… ματ οι τρικαλινοί σκακιστές

Ετοιμοι για… ματ οι τρικαλινοί σκακιστές

Ξεκινούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 12-13 Οκτωβρίου οι εγγραφές στα τμήματα εκμάθησης  σκακιού, που θα λειτουργήσει και φέτος ο σύλλογός μας.

Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να δώσουν στα παιδιά τους την ευκαιρία να ασχοληθούν και να αγαπήσουν  το πνευματικό αυτό άθλημα, μπορούν να προσέλθουν στο χώρο προπονήσεων της ΣΚΑ.ΚΙ.Τρικάλων που βρίσκεται στη Θεοδοσοπούλου 18, έναντι της ΔΕΗ το Σάββατο από τις 5-8μμ και την Κυριακή από 11-2 το πρωί και να γνωριστούν με τα μέλη και τους προπονητές του συλλόγου μας .

Παράλληλα θα ενημερωθούν για το πρόγραμμα και το μοντέλο των προπονήσεων που θα ακολουθηθεί τη φετινή χρονιά . Ένα πρόγραμμα που θα είναι αναβαθμισμένο και εμπλουτισμένο με νέα στοιχεία αφού ο σύλλογος μας επιδιώκει την διαρκή βελτίωση της λειτουργίας του σε όλα τα επίπεδα. Στόχος μας παραμένει  η ανάπτυξη και η διάδοση του σκακιού, ιδιαίτερα στους νέους της περιοχής, αφού θεωρούμε πολύπλευρα τα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν από την ενασχόλησή τους      μ αυτό. Στοιχείο ,δε , που ενισχύει τα παραπάνω είναι η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας για ένταξη του σκακιού ως άθλημα του σχολικού αθλητισμού από φέτος και η μοριοδότησή  του για την εισαγωγή μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ισότιμα με τα άλλα αθλήματα .

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ.6980397777

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή