Ετοιμος, με στόχους ο Τάκης Χαντζής Reviewed by Momizat on . Την πρώτη επίσημη συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα Κυριακή στο Κέντρο «Αφροδίτη» η ολομέλεια του συνδυασμού για το Δήμο Φαρκαδόνας «Ενωτική Κίνηση Πολιτών» με επ Την πρώτη επίσημη συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα Κυριακή στο Κέντρο «Αφροδίτη» η ολομέλεια του συνδυασμού για το Δήμο Φαρκαδόνας «Ενωτική Κίνηση Πολιτών» με επ Rating: 0

Ετοιμος, με στόχους ο Τάκης Χαντζής

Ετοιμος, με στόχους ο Τάκης Χαντζής

Την πρώτη επίσημη συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα Κυριακή στο Κέντρο «Αφροδίτη» η ολομέλεια του συνδυασμού για το Δήμο Φαρκαδόνας «Ενωτική Κίνηση Πολιτών» με επικεφαλής τον Δημήτρη Χαντζή.

Ο Δημήτρης Χαντζής αναφέρθηκε στους στόχους που θα δώσουν λύσεις στα προβλήματα του Δήμου και ευρύτερα των δημοτών. Κατά την εκδήλωση έγινε παρουσίαση του συνόλου των ατόμων που απαρτίζουν το συνδυασμό. Ατόμων που διακρίθηκαν για την προσφορά τους στα κοινά κι έχουν διάθεση να συνεχίσουν το έργο τους για την επόμενη πενταετία. Ανθρώπων που κάνουν τα πρώτα βήματα στην τοπική αυτοδιοίκηση και αντιλαμβάνονται την ευθύνη για την επίλυση των προβλημάτων.

Μεταξύ των στόχων περιλαμβάνεται η πλήρη οικονομική εξυγίανση και ανάπτυξη του Δήμου, η συνεχής στήριξη της τοπικής κοινωνίας που αναζητά διέξοδο και λύσεις ακόμη και σε ζητήματα που άπτονται της αρμοδιότητας του Δήμου, η διαρκής ανάδειξη της αρχαιολογικής και λαογραφικής ιστορίας του Δήμου, η προσέλκυση επενδυτών στην περιοχή, η ανάπτυξη των υποδομών υγείας, η προβολή και προώθηση των αγροτικών προϊόντων, η ανάπτυξη των υποδομών και υπηρεσιών του Δήμου.

Κυρίαρχος στόχος η Ενωτική Κίνηση Πολιτών να γίνει πυξίδα ανάπτυξης και ορθολογικής οικονομικής διαχείρισης.

Η μεγαλειώδης εκδήλωση έκλεισε με το σύνθημα το «Το μέλλον του Δήμου δεν χωρά συμβιβασμούς και υποχωρήσεις», με τον επικεφαλής του συνδυασμού Δημήτρη Χαντζή να καλεί τους συνεργάτες του να αγωνιστούν μιας και η επιτυχία είναι στα χέρια όλων και στην επιθυμία τους για δουλειά.

Πηγή: oichalianews.gr

xantzis1 xantzis2

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή