Ετοιμότητα για τα σχολεία θέλει η νέα δημοτική αρχή Τρικκαίων Reviewed by Momizat on . Τις απαραίτητες επαφές, ενημερωτικές συναντήσεις και διαπιστώσεις ζητημάτων που αφορούν σε διδακτήρια της πόλης των Τρικάλων, ξεκίνησε σήμερα η εκλεγμένη αντιδή Τις απαραίτητες επαφές, ενημερωτικές συναντήσεις και διαπιστώσεις ζητημάτων που αφορούν σε διδακτήρια της πόλης των Τρικάλων, ξεκίνησε σήμερα η εκλεγμένη αντιδή Rating: 0

Ετοιμότητα για τα σχολεία θέλει η νέα δημοτική αρχή Τρικκαίων

Ετοιμότητα για τα σχολεία θέλει η νέα δημοτική αρχή Τρικκαίων

vasΤις απαραίτητες επαφές, ενημερωτικές συναντήσεις και διαπιστώσεις ζητημάτων που αφορούν σε διδακτήρια της πόλης των Τρικάλων, ξεκίνησε σήμερα η εκλεγμένη αντιδήμαρχος του Δήμου Τρικκαίων για θέματα Παιδείας, κ. Βασιλένα Μητσιάδη. Μαζί με τον προϊστάμενο του τμήματος Παιδείας κ. Ν. Μπατατέγα, επισκέφθηκαν νηπιαγωγεία της πόλης, προκειμένου η αντιδήμαρχος να ενημερωθεί για τα βασικά προβλήματα που είναι πιθανό να αντιμετωπίσουν τα σχολεία, να διαπιστώσει τυχόν ελλείψεις, ώστε άμεσα να παρέμβει ο Δήμος, και να ελεγξει, εάν οι μετεγκαταστάσεις σχολείων που είχαν προγραμματιστεί, στέφθηκαν με επιτυχία.
Αυτές οι επισκέψεις θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα, τόσο στην πόλη, όσο και στα χωριά του Δήμου, και στις υπολοιπες κατηγορίες σχολείων.  Διότι, όπως δήλωσε η αντιδήμαρχος, “κυρίαρχο μέλημα της δημοτικής αρχής είναι, τα σχολεία να μην έχουν ελλείψεις στις 11 Σεπτεμβρίου”.

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή