Ετομοι στα Τρίκαλα για τη “μάχη της ΔΕΗ” Reviewed by Momizat on . Στις 8 σήμερα το πρωί έχει προγραμματιστεί η συγκέντρωση στη ΔΕΗ Τρικάλων από το μέτωπο που ήδη συγκροτήθηκε στην πόλη ενάντια σητν πώληση της επιχείρησης. Της Στις 8 σήμερα το πρωί έχει προγραμματιστεί η συγκέντρωση στη ΔΕΗ Τρικάλων από το μέτωπο που ήδη συγκροτήθηκε στην πόλη ενάντια σητν πώληση της επιχείρησης. Της Rating: 0

Ετομοι στα Τρίκαλα για τη “μάχη της ΔΕΗ”

Ετομοι στα Τρίκαλα για τη “μάχη της ΔΕΗ”

Στις 8 σήμερα το πρωί έχει προγραμματιστεί η συγκέντρωση στη ΔΕΗ Τρικάλων από το μέτωπο που ήδη συγκροτήθηκε στην πόλη ενάντια σητν πώληση της επιχείρησης. Της δημόσιας επιχείρησης.
Που ανήκει στ0ν λαό και πληρώθηκε από αυτόν.
Κι από χθες το βράδυ, οι εργαζόμενοι, που πραγματοποιούν απεργία σε όλη τη χώρα, προχώρησαν σε ανάρτηση πανό.
Για να είναι έτομοι για τη συγκέντρωση και για τη συνέχεια.
Στο σχετικό κάλεσμα του μετώπου, αναφέρεται:

“Με το μέτωπο ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, που συγκροτήθηκε στα Τρίκαλα από φορείς, κοινωνικές συλλογικότητες και πολιτικές δυνάμεις κλιμακώνεται και ενισχύεται ο αγώνας για να μην περάσει το νομοσχέδιο στη Βουλή, με συνεχείς δράσεις ενημέρωσης και κινητοποιήσεων στα Τρίκαλα.

Το ηλεκτρικό ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να μπει σε λογική κερδοφορίας.

Η προσπάθεια της κυβέρνησης να παραδώσει άνευ όρων τον παραγωγικό πλούτο της χώρας σε ιδιώτες βρίσκει αντιμέτωπους όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους την κοινωνία.

Το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό και δεν θα επιτρέψουμε να ξεπουληθεί”.
Το μέτωπο αποτελείται μέχρι στιγμής από:
το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων, την Ένωση Τεχνικών ΔΕΗ, την Ομοσπονδία ΕΒΕ, τον Εμπορικό Σύλλογο, παρατάξεις της ΕΛΜΕΤ (Πρωτοβουλία Καθηγητών και Αγωνιστική Κίνηση), τους αγωνιζόμενους της ΕΡΑ/ΕΡΤ Θεσσαλίας, το Σύλλογο Εργαζομένων στο νοσοκομείο, την Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών, το Σωματείο Μηχανοσιδηρουργών και Αλουμινοκατασκευαστών Τρικάλων, το Δίκτυο Αλληλεγγύης για όλους, τη δημοτική παράταξη Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών Καλαμπάκας, την περιφερειακή παράταξη Δρόμος της Ανατροπής για τη Θεσσαλία, την Αγωνιστική Πρωτοβουλία Εργαζομένων – Ανέργων, το Σωματείο Οικοδόμων, τη δημοτική παράταξη των Τρικάλων Φυσάει Κόντρα για την Ανατροπή, τη Ν.Ε. Τρικάλων των ΑΝ.ΕΛ., τη Ν.Ε. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, το ΑΚΕΠ, το Σωματείο Πολιτικών Υπαλλήλων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, την περιβαλλοντική οργάνωση «Αχελώου Ρους», το Σωματείο Εργαζομένων πρώην ΕΟΠΥΥ.

dei-trikala1

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή