Ευγενική προσφορά από τον Σύλλογο Εφοριακών Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Την ευγενική προσφορά των υπαλλήλων της ΔOY Τρικάλων, αποδέχθηκε το πρωί ο Δήμος Τρικκαίων. Μετά από απόφαση του Συλλόγου τους, οι εφοριακοί υπάλληλοι συγκέντρω Την ευγενική προσφορά των υπαλλήλων της ΔOY Τρικάλων, αποδέχθηκε το πρωί ο Δήμος Τρικκαίων. Μετά από απόφαση του Συλλόγου τους, οι εφοριακοί υπάλληλοι συγκέντρω Rating: 0

Ευγενική προσφορά από τον Σύλλογο Εφοριακών Τρικάλων

eforiakoi
Την ευγενική προσφορά των υπαλλήλων της ΔOY Τρικάλων, αποδέχθηκε το πρωί ο Δήμος Τρικκαίων. Μετά από απόφαση του Συλλόγου τους, οι εφοριακοί υπάλληλοι συγκέντρωσαν είδη πρώτης ανάγκης, ρούχα, τρόφιμα και δώρα, τα οποία το πρωί παραδόθηκαν στον Δήμο Τρικκαίων. Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Νίκος Παπαδόπουλος (με παρόντα τα μέλη του ΔΣ) ευχαρίστησε τον Δήμο για την προφορά του στην κοινωνία. Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, αφού ανέφερε ότι ο Δήμος προωθεί την ενίσχυση του πλέγματος κοινωνικής μέριμνας, ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τους υπαλλήλους για τη σημαντική αυτή προσφορά τους, που αποκτά ιδιαίτερο νόημα αυτές τις ημέρες του Πάσχα.
trofima
Από την πλευρά του Δήμου Τρικκαίων παρέστησαν επίσης, οι αντιδήμαρχοι Οικονομικών κ. Χρυσάνθη Γάλλου – Δαλκαφούκη, Καινοτομίας, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Χρυσόστομος Κυρίτσης, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας και Νεολαίας κ. Βασιλένα Μητσιάδη και η δημοτική σύμβουλος, αντιπρόεδρος του Μουσείου Τσιτσάνη, κ. Εφη Λεβέντη.

Αφήστε το σχόλιο σας