Ευθυγραμμίστηκαν με τον… ΣΥΡΙΖΑ, 33 βουλευτές της ΝΔ Reviewed by Momizat on . Τη μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης ζητούν 33 βουλευτές της Ν.Δ. με ερώτηση που κατέθεσαν προς τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβ Τη μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης ζητούν 33 βουλευτές της Ν.Δ. με ερώτηση που κατέθεσαν προς τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβ Rating: 0

Ευθυγραμμίστηκαν με τον… ΣΥΡΙΖΑ, 33 βουλευτές της ΝΔ

Ευθυγραμμίστηκαν με τον… ΣΥΡΙΖΑ, 33 βουλευτές της ΝΔ

Τη μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης ζητούν 33 βουλευτές της Ν.Δ. με ερώτηση που κατέθεσαν προς τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη.
Οι 33 βουλευτές αναφέρουν ότι η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης «καίει» τα εξουθενωμένα εισοδήματα όλων των νοικοκυριών και ότι το λαθρεμπόριο του πετρελαίου δεν αντιμετωπίζεται μέσα από τη διαδικασία καταβολής του επιδόματος θέρμανσης.
Παράλληλα, κάνουν προτάσεις για την αντιμετώπισή του.
Το πιο ωραίο είναι ότι αυτοί οι βουλευτές, όχι μόνο χήφισαν το μέτρο, αλλά και το υπερασπίζονταν σθεναρά ή έλεγαν ότι υπάρχει μεν πρόβλημα, αλλά προέχει η σωτηρία της χώρας. Τώρα, αναγνωρίζουν αυτό που όλος ο κόσμος, με την κοινή λογική, ήξερε από την αρχή: ότι ο φόρος κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης, και έσοδα δεν απέφερε και τον κόσμο ανάγκασε να παγώσει. Φυσικά, η κυβέρνηση δεν φαίνεται να κάνει πίσω
Την ερώτηση υπογράφουν οι: Ιορδάνης Τζαμτζής, Γιώργος Κοντογιάννης, Ηλίας Βλαχογιάννης, Ελένη Μακρή – Θεοδώρου, Ανδρέας Κουτσούμπας, Γιώργος Γεωργαντάς, Γιώργος Κωνσταντόπουλος, Κώστας Κλειτσιώτης, Τιμολέων Κοψαχείλης, Δημήτρης Χριστογιάννης, Χρήστος Κέλλας, Σάββας Αναστασιάδης, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Θόδωρος Καράογλου, Ασημίνα Σκόνδρα, Κώστας Κοντογεώργος, Ανδρέας Μαρίνος, Ανδρέας Λυκουρέντζος, Θανάσης Νταβλούρος, Χρήστος Δήμας, Δημήτρης Σαμπαζιώτης, Μάξιμος Χαρακόπουλος, Μαρία Αντωνίου, Φωτεινή Αραμπατζή, Φεβρωνία Πατριανάκου, Γιάννης Πασχαλίδης, Δημήτρης Κυριαζίδης, Κώστας Κόλλιας, Θύμιος Καρανάσιος, Στάθης Κωνσταντινίδης, Άννα Καραμανλή, Κώστας Τζαβάρας και Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή