Ευθύνες στον Αγοραστό για τις Κοινωνικές Δομές Reviewed by Momizat on .   Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη το Σάββατο, στην εκπομπή «ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣτάθμιση» στον FM 100 Ράδιο Ζυγός και στους δημοσιογράφους Γιάννη Πιτσογιάννη και   Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη το Σάββατο, στην εκπομπή «ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣτάθμιση» στον FM 100 Ράδιο Ζυγός και στους δημοσιογράφους Γιάννη Πιτσογιάννη και Rating: 0

Ευθύνες στον Αγοραστό για τις Κοινωνικές Δομές

Ευθύνες στον Αγοραστό για τις Κοινωνικές Δομές

 

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη το Σάββατο, στην εκπομπή «ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣτάθμιση» στον FM 100 Ράδιο Ζυγός και στους δημοσιογράφους Γιάννη Πιτσογιάννη και Δημήτρη Παδιό, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής μέριμνας, εμπορίου και αγροτικής ανάπτυξης του Δήμου Τρικκαίων Χρήστος Αναστασίου, επέρριψε σαφείς ευθύνες στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και προσωπικά στον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, για καθυστέρηση και ολιγωρία  στην ένταξη των κοινωνικών δομών του Δήμου Τρικκαίων στη χρηματοδότηση μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ, όπως είναι το κοινωνικό φαρμακείο και το κέντρο ημερήσιας φροντίδας αστέγων, στα οποία βρίσκουν «καταφύγιο» αρκετοί αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.

Σε ερώτηση των δύο δημοσιογράφων για το ποιος φέρει την ευθύνη για αυτή  τη δυσάρεστη εξέλιξη, ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Αναστασίου τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω συνηθίσει τόσα χρόνια να μιλάω με μισόλογα και υπεκφυγές και ούτε θα το κάνω τώρα. Μπορεί να ανήκω στη ΝΔ, όμως στην προκειμένη περίπτωση η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν φταίει. Τη ευθύνη φέρει η Περιφέρεια Θεσσαλίας που δεν υπέβαλε έγκαιρα αίτημα προς την αρμόδια Υφυπουργό κ. Φωτίου για την ένταξη των κοινωνικών δομών στο ΕΣΠΑ. Και όσο ισχύει αυτό, θα είμαι σε μόνιμη κόντρα με τους υπεύθυνους».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή