Ευλόγησον Ντίνον Reviewed by Momizat on .   Aφού είδε και απόειδε ότι ούτε από την πολιτεία ούτε από την Περιφέρεια γίνεται κάτι για την καταπολέμηση του καταρροϊκού πυρετού ο θεματικός αντιπεριφερ   Aφού είδε και απόειδε ότι ούτε από την πολιτεία ούτε από την Περιφέρεια γίνεται κάτι για την καταπολέμηση του καταρροϊκού πυρετού ο θεματικός αντιπεριφερ Rating: 0

Ευλόγησον Ντίνον

Ευλόγησον Ντίνον

 

Aφού είδε και απόειδε ότι ούτε από την πολιτεία ούτε από την Περιφέρεια γίνεται κάτι για την καταπολέμηση του καταρροϊκού πυρετού ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Ντίνος Μπάρδας παραβρέθηκε σε Παράκληση που εψάλη σε εκκλησία της Διάβας και ένωσε τις δεήσεις του μετά των άλλων πιστών για την καταπολέμηση της αρρώστιας .

Παρά τις εκκλήσεις του Ντίνου προς τον Μεγαλοδύναμο μέχρι στιγμής το αναμενόμενο θαύμα δεν έγινε, αφού οι κτηνοτρόφοι μετρούν καθημερινά νεκρά ζώα , ενώ ο Θεός δεν καταπιάνεται με μικρές συμφορές .

Επειδή η Θεία Φώτιση αργεί να έρθει , η εορτή των Φώτων αργεί , ας κάνουν στην Αντιπεριφέρεια έναν αγιασμό τουλάχιστον για να φύγει ο καταρροϊκός πυρετός . Είναι ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης …. αφού οι κτηνοτρόφοι χάνουν κάθε μέρα ζωικό κεφάλαιο και τα εμβόλια αργούν ….

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή