Ευρωπαίοι επισκέπτες στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Ο Δήμος Τρικκαίων, ενεργό μέλος της «Λέσχης του Στρασβούργου»- “Club de Strasbourg”, φιλοξενεί, για πρώτη φορά στα Τρίκαλα, την ετήσια συνάντηση του πανευρωπαϊκ Ο Δήμος Τρικκαίων, ενεργό μέλος της «Λέσχης του Στρασβούργου»- “Club de Strasbourg”, φιλοξενεί, για πρώτη φορά στα Τρίκαλα, την ετήσια συνάντηση του πανευρωπαϊκ Rating: 0

Ευρωπαίοι επισκέπτες στα Τρίκαλα

Ευρωπαίοι επισκέπτες στα Τρίκαλα

Ο Δήμος Τρικκαίων, ενεργό μέλος της «Λέσχης του Στρασβούργου»- “Club de Strasbourg”, φιλοξενεί, για πρώτη φορά στα Τρίκαλα, την ετήσια συνάντηση του πανευρωπαϊκού προγράμματος «Ευρώπη για τους Πολίτες» “Cities for You, Cities for Europe”.

Οι εργασίες του προγράμματος θα πραγματοποιηθούν 8 & 9 Απριλίου 2014, στον Πολυχώρο Τέχνης & Πολιτισμού του Μύλου Ματσόπουλου, καθώς και στις εγκαταστάσεις του Ε.Κ.Ε. του Δήμου Τρικκαίων.

Στόχος του προγράμματος είναι η ανταλλαγή καλών πρακτικών, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, στον τρόπο άσκησης της διοίκησης μεταξύ των τοπικών κυβερνήσεων και των πολιτών.

Συνολικά, η πόλη μας θα φιλοξενήσει τις αντιπροσωπείες της Γαλλίας (Στρασβούργο), της Γερμανίας (Δρέσδη), της Αυστρίας (Γκρατζ), της Λιθουανίας (Κάουνας), της Ρουμανίας (Ιάσιο και Αράντ), της Βουλγαρίας (Στάρα-Ζαγόρα) και της Ελλάδας (Τρίκαλα).

(Από τον Δήμο Τρικκαίων)

Αφήστε το σχόλιο σας