Ευρωπαίοι Επισκέπτες… στην πόλη μας Reviewed by Momizat on .   Το ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ Τρικάλων υποδέχτηκε τις χώρες  εταίρους , που συμμετέχουν από κοινού σε διετές πρόγραμμα Σύμπραξης  Leonardo Da Vinci Στέφτηκε με επιτυχία η   Το ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ Τρικάλων υποδέχτηκε τις χώρες  εταίρους , που συμμετέχουν από κοινού σε διετές πρόγραμμα Σύμπραξης  Leonardo Da Vinci Στέφτηκε με επιτυχία η Rating: 0

Ευρωπαίοι Επισκέπτες… στην πόλη μας

Ευρωπαίοι Επισκέπτες… στην πόλη μας
 
Το ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ Τρικάλων υποδέχτηκε τις χώρες  εταίρους , που συμμετέχουν από κοινού σε διετές πρόγραμμα Σύμπραξης  Leonardo Da Vinci
Στέφτηκε με επιτυχία η τέταρτη συνάντηση  των χωρών εταίρων , του Ευρωπαϊκού Προγράμματος  Σύμπραξης  Leonardo Da Vinci, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας από τις 9/12/2013 έως τις 13/12/2013. Σε αυτή έλαβαν μέρος σχολεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης από την Τουρκία, τη Σλοβακία, τη Ρουμανία, την Πολωνία, την Ουγγαρία και φυσικά το Εσπερινό ΕΠΑΛ της πόλης μας.
esper-epal1Η υποδοχή των σχολείων από τη Συντονίστρια του  Εκπαιδευτικού Έργου, Κατερίνα Μπαντέκα, έγινε στο δημαρχείο της πόλης μας. Ο ελεύθερος χρόνος αξιοποιήθηκε με επισκέψεις σε μουσεία, παρακολούθηση πολιτιστικών εκδηλώσεων και χώρους αναψυχής και διασκέδασης. Επιγραμματικά αναφέρουμε: 33ο Δημοτικό σχολείο Τρικάλων και ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, κέντρο ιστορίας και πολιτισμού εταιρείας Κλιάφα, Τζαμί του Οσμάν Σαχ, Βαρούσι, Βυζαντινό κάστρο, Μετέωρα, Μέτσοβο, Ιωάννινα και το Σπήλαιο Περάματος.
Κατά τη διάρκεια των εκπαιδευτικών εργασιών, στους χώρους του σχολείου, οι Ευρωπαίοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν τοπικές και παραδοσιακές συνταγές, μέσα από ένα πλούσιο μπουφέ που πραγματοποιήθηκε με τις χορηγίες των τοπικών επιχειρήσεων: Χαλβαδοποιία Γιάννη Μπουλογιώργου, ΒΙΟΛΑΝΤΑ Α.Ε. και φρούτα Χρήστου & Βαγγέλη Σδρένια.
Κείμενο
Παπαποστόλου Βάσω

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή