Ευρωπαίοι καθηγητές ξένων γλωσσών στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Καθηγητές από πολλές χώρες όπως την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία, τη Λετονία, την Ολλανδία και την Τουρκία, επισκέφθηκαν την Πέμπτη 27-03-2014, συνο Καθηγητές από πολλές χώρες όπως την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία, τη Λετονία, την Ολλανδία και την Τουρκία, επισκέφθηκαν την Πέμπτη 27-03-2014, συνο Rating: 0

Ευρωπαίοι καθηγητές ξένων γλωσσών στα Τρίκαλα

Ευρωπαίοι καθηγητές ξένων γλωσσών στα Τρίκαλα

Καθηγητές από πολλές χώρες όπως την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία, τη Λετονία, την Ολλανδία και την Τουρκία, επισκέφθηκαν την Πέμπτη 27-03-2014, συνοδευόμενοι από τρικαλινούς καθηγητές ξένων γλωσσών, την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, όπου τους υποδέχθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας κ. Γιώργος Τσίγκας και η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Ελένη Αργυροπούλου.

Η παρουσία τους στην πόλη των Τρικάλων είχε να κάνει με ένα πρόγραμμα εκμάθησης ξένων γλωσσών και οι συναντήσεις τους θα συνεχιστούν σε όλες τις προαναφερόμενες χώρες.

Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας κ. Γιώργος Τσίγκας τόνισε:

«Υποδεχθήκαμε σήμερα στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων καθηγητές από διάφορες χώρες της Ευρώπης, οι οποίοι βρίσκονται στην πόλη μας για να ανταλλάξουν εμπειρίες πάνω σε θέματα εκπαιδευτικά, εκμάθησης ξένων γλωσσών. Είχαμε μια πολύ καλή επαφή μαζί τους, ανταλλάξαμε πολλές πληροφορίες και πιστεύω θα είναι οι καλύτεροι πράκτορες διαφήμισης για την περιοχή μας».

Από την πλευρά της η κ. Γλυκερία Γκατζογιάννη ανέφερε:

«Συμμετέχουμε σε ένα πρόγραμμα διετής διάρκειας αποτελούμενο από ένα πλαίσιο δραστηριοτήτων πρακτικής συνεργασίας μεταξύ φορέων της εκπαίδευσης ενηλίκων, στο οποίο εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενοι από τις συμμετέχουσες χώρες εργάζονται από κοινού και ανταλλάζουν εμπειρίες και εκπαιδευτικές μεθόδους πάνω σε ένα ή περισσότερα θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Είναι πολύ ευχαριστημένοι που ήρθαν στην πόλη μας και ο λόγος που συνεργαζόμαστε μαζί τους είναι η λόγος είναι οι ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών πάνω στην εκμάθηση ξένων γλωσσών,νέων διδακτικών μεθόδων και χρήση της τεχνολογίας στην τάξη».

gatz8 gatz4 gatz5 gatz6 gatz7

Αφήστε το σχόλιο σας