Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου: Ο Καρδιτσιώτης Δημήτρης Τσιάμης προκρίθηκε στον τελικό του τριπλούν Reviewed by Momizat on . Στα 39 του χρόνια ο Δημήτρης Τσιάμης κατάφερε κάτι που δεν είχε πετύχει έως τώρα στην μακρά καριέρα του: προκρίθηκε στον τελικό Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστο Στα 39 του χρόνια ο Δημήτρης Τσιάμης κατάφερε κάτι που δεν είχε πετύχει έως τώρα στην μακρά καριέρα του: προκρίθηκε στον τελικό Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστο Rating: 0

Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου: Ο Καρδιτσιώτης Δημήτρης Τσιάμης προκρίθηκε στον τελικό του τριπλούν

Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου: Ο Καρδιτσιώτης Δημήτρης Τσιάμης προκρίθηκε στον τελικό του τριπλούν

Στα 39 του χρόνια ο Δημήτρης Τσιάμης κατάφερε κάτι που δεν είχε πετύχει έως τώρα στην μακρά καριέρα του: προκρίθηκε στον τελικό Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου.

Χάρη στο άλμα του στα 16,38 μ., στην τρίτη προσπάθειά του στον προκριματικό της διοργάνωσης που γίνεται στο Τορούν, ο Τσιάμης πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό του τριπλούν που θα διεξαχθεί την Κυριακή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα 39 του ο Τσιάμης είναι ο γηραιότερος αθλητής που μετέχει σε αυτό το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Από τις ελληνικές εμφανίσεις που ξεχώρισαν σήμερα ήταν και εκείνη της Ειρήνης Βασιλείου. Στον προκριματικό των 400 μ. τερμάτισε πρώτη στη σειρά της σε 52.76, βελτιώνοντας το ατομικό ρεκόρ και προκρίθηκε στον ημιτελικό που θα γίνει το απόγευμα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή