Ευρωπαϊκό πρόγραμμα από το 2ο ΕΠΑΛ Reviewed by Momizat on . Σημαντικά ερωτήματα για το εργασιακό μέλλον των συμπολιτών μας, αναμένεται να απαντήσει ευρωπαϊκό πρόγραμμα που υλοποιείται από το 2ο ΕΠΑΛ Τρικάλων. Πρόκειται γ Σημαντικά ερωτήματα για το εργασιακό μέλλον των συμπολιτών μας, αναμένεται να απαντήσει ευρωπαϊκό πρόγραμμα που υλοποιείται από το 2ο ΕΠΑΛ Τρικάλων. Πρόκειται γ Rating: 0

Ευρωπαϊκό πρόγραμμα από το 2ο ΕΠΑΛ

0000

Σημαντικά ερωτήματα για το εργασιακό μέλλον των συμπολιτών μας, αναμένεται να απαντήσει ευρωπαϊκό πρόγραμμα που υλοποιείται από το 2ο ΕΠΑΛ Τρικάλων. Πρόκειται για πρόγραμμα στο πλαίσιο του Erasmus+ με τον μακρό τίτλο «Νέες προσεγγίσεις στην ενδυνάμωση δυνατοτήτων συνεργασίας εκπαιδευτικών οργανισμών για την επαγγελματική εκπαίδευση και την αγορά εργασίας» και διακριτικό τίτλο NetVet.
Συντονιστής του προγράμματος είναι σχολείο από την Τουρκία, ενώ σημαντικό είναι ότι το Δημαρχείο Τρικκαίων επισκέφθηκε ο αντίστοιχος Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από την περιοχή της Αγκυρας. Μαζί του, εκπρόσωποι έξι συνολικώς εκπαιδευτικών οργανισμών και σχολείων από Τουρκία, Πολωνία, Ιταλία και Ισπανία. Από την Ελλάδα μετέχει το 2ο ΕΠΑΛ Τρικάλων, με συντονιστή τον κ. Ευαγ. Αβδελίδη και συμμετέχουσα την κ. Ελένη Αβδελίδη, εκπαιδευτικούς.
Όπως ενημέρωσαν τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, στο πλαίσιο του προγράμματος θα διεξαχθούν έρευνες για το είδος της απασχόλησης των νέων εργαζόμενων, για τις δυνατότητες ή τις δυσκολίες απασχόλησης και εν γένει για τον τρόπο σύνδεσης εκπαίδευσης και αγοράς εργασίας. Ο κ. Παπαστεργίου συνομίλησε με τους συμμετέχοντες για το πρόγραμμα για την εκπαίδευση εν γένει, καλωσορίζοντας του επισκέπτες στην πόλη μας.

000

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή