Ευτυχώς οι Βρυξέλλες δεν είναι Τρίκαλα…. Reviewed by Momizat on . Σαφή εξαγωγικό προσανατολισμό έχουν αποκτήσει εσχάτως οι μεγάλες Τρικαλινές επιχειρήσεις, προκειμένου να επιβιώσουν στο σκληρό ανταγωνισμό. Κίνηση που ειδικά εν Σαφή εξαγωγικό προσανατολισμό έχουν αποκτήσει εσχάτως οι μεγάλες Τρικαλινές επιχειρήσεις, προκειμένου να επιβιώσουν στο σκληρό ανταγωνισμό. Κίνηση που ειδικά εν Rating: 0

Ευτυχώς οι Βρυξέλλες δεν είναι Τρίκαλα….

Ευτυχώς οι Βρυξέλλες δεν είναι Τρίκαλα….

Σαφή εξαγωγικό προσανατολισμό έχουν αποκτήσει εσχάτως οι μεγάλες Τρικαλινές επιχειρήσεις, προκειμένου να επιβιώσουν στο σκληρό ανταγωνισμό.

Κίνηση που ειδικά εν μέσω πανδημίας, αποδεικνύεται σωτήριος για τις ίδιες και τις θέσεις εργασίας στο νομό.

Ο μεγαλύτερος όγκος μεταφοράς των μεταποιητικών κυρίως προιόντων στις αγορές της Ευρώπης, γίνεται σχεδόν αποκλειστικά μέσω του οδικού άξονα Τρίκαλα-Εγνατία και το λιμάνι της Ηγουμενίτσας. 

Μόνο και μόνο αυτό, καταδεικνύει τη σημασία της πρόσφατης απόφασης της Ευρωπαικής Επιτροπής, για χρηματοδότηση του βόρειου τμήματος του συγκοινωνιακού δικτύου Ε-65.

Ευτυχώς για το τόπο μας στα σαλόνια της Εσπερίας, δεν ενστερνίζονται τις “αξίες” του Τρικαλινού δημοσίου βίου και αντελήφθησαν άμεσα την ανάπτυξη που θα επιφέρει το έργο, στην οικονομία της ευρύτερης περιοχής.

Κωνσταντίνος Κουτσονάσιος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή