Ευχές απο τον Υπουργό Τουρισμού Reviewed by Momizat on . Το επιτελείο του Υπουργείου Τουρισμού δέχτηκε ευχές και ευχαριστίες για το περασμένο εξάμηνο και μπήκαν νέοι στόχοι για το 2020 από την ηγεσία του αρμόδιου υπου Το επιτελείο του Υπουργείου Τουρισμού δέχτηκε ευχές και ευχαριστίες για το περασμένο εξάμηνο και μπήκαν νέοι στόχοι για το 2020 από την ηγεσία του αρμόδιου υπου Rating: 0

Ευχές απο τον Υπουργό Τουρισμού

Ευχές απο τον Υπουργό Τουρισμού

Το επιτελείο του Υπουργείου Τουρισμού δέχτηκε ευχές και ευχαριστίες για το περασμένο εξάμηνο και μπήκαν νέοι στόχοι για το 2020 από την ηγεσία του αρμόδιου υπουργού τον κ. Χάρη Θεοχάρη.

Όπως διακρίνεται από την σελίδα στο facebook ο υπουργός Τουρισμού κ. Θεοχάρης ανέφερε ότι : «Οι συνεργάτες μας, η ομάδα μας, οι άνθρωποι που καθημερινά μοιραζόμαστε κοινούς στόχους και οράματα. Τους ευχαριστώ γιατί μαζί πετύχαμε πολλά αυτούς τους 6 μήνες και μαζί θα πετύχουμε περισσότερα τους επόμενους. Χρόνια πολλά σε όλους! Υγεία, αγάπη, ευτυχία».

Στην φωτογραφία διακρίνεται ο γνωστός, Τρικαλινός οικονομολόγος, Δημήτρης Φώτης, ο οποίος εργάζεται ως σύμβουλος του υπουργού, έχοντας καθημερινή συνεργασία για θέματα που αφορούν την Ελληνική οικονομία κι έχουν σχέση με τον παγκόσμιο Τουρισμό.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή