"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23 C
Trikala

Ευχές από κορυφαίες προσωπικότητες στον Σάκη Παπαδόπουλο

lafarm

Σχετικά άρθρα

00000000000000000000000000000000000000
Το “αλιεύσαμε” στο f/b και έχει ιδιαίτερη σημασία αφού απευθύνεται από μία κορυφαία προσωπικότητα της ιατρικής , τον κ Αχιλλέα Αναγνωστόπουλο , προς τον υποψήφιο βουλευτή του Σύριζα στον Ν. Τρικάλων κ Σάκη Παπαδόπουλο . Ο Αχιλλέας Αναγνωστόπουλος είναι ο δ/ντης της Αιματολογικής κλινικής του νοσοκομείου “Παπανικολάου” , Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Μεταμοσχεύσεων και πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρείας.
Η “επιστολή” που “αλιεύσαμε” έχει ως εξής :
αγαπητέ Σάκη
Σε γνωρίζω περισσότερα από 30 χρόνια. Ξεκινήσαμε, από διαφορετικές αφετηρίες, με συμφωνίες και συνεργασίες αλλά και διαφωνίες και συγκρούσεις. Καταλήξαμε ως τώρα φίλοι οικογενειακοί, που απολαμβάνουμε τις συναντήσεις μας.
Είναι τιμή μου που είσαι φίλος μου, επειδή είσαι ένας σπάνιος άνθρωπος. Ιδεολόγος αλλά όχι δογματικός, έντιμος και ηθικός, αγαπάς τους ανθρώπους και προσπαθείς για το καλό τους είτε ασκώντας ιεραποστολικά την ιατρική είτε ως συνδικαλιστής ή αυτοδιοικητικό στέλεχος του τόπου σου. Αγωνίζεσαι σταθερά για την κοινωνική δικαιοσύνη και αλληλεγγύη, το κράτος Πρόνοιας και για τις ίσες ευκαιρίες που πρέπει να έχουν όλοι οι άνθρωποι. Πιστεύεις στις ιδέες σου και κάνεις ό,τι μπορείς να καταστούν πράξη. Ξέρεις να ακούς, να συζητάς και να συνθέτεις.
Είμαι σίγουρος ότι θα τιμήσεις με τον καλύτερο τρόπο την εμπιστοσύνη των συμπατριωτών σου και το ελληνικό κοινοβούλιο. Καλή επιτυχία φίλε!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης