Ευχές και κάλαντα στον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό Reviewed by Momizat on . Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς και γιορτινές μελωδίες, άκουσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός σήμερα το πρωί στο γραφείο του, από τις μπάντες της 1ης Σ Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς και γιορτινές μελωδίες, άκουσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός σήμερα το πρωί στο γραφείο του, από τις μπάντες της 1ης Σ Rating: 0

Ευχές και κάλαντα στον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό

kalanta

Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς και γιορτινές μελωδίες, άκουσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός σήμερα το πρωί στο γραφείο του, από τις μπάντες της 1ης Στρατιάς, της 110 Π.Μ. και τη φιλαρμονική του Δήμου Λαρισαίων. Ευχές ακόμα δέχθηκε ο περιφερειάρχης από νέα παιδιά, υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας Θεσσαλίας, αλλά και από πολλούς πολίτες.
Ο περιφερειάρχης κ. Κ. Αγοραστός ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και ανέφερε: «Είμαστε παρόντες και σηματοδοτούμε την προσπάθεια του έθνους μας, χωρίς να σκύβουμε το κεφάλι στα δύσκολα που περάσαμε και σε αυτά που έρχονται για να διατηρήσουμε ακέραια την δημιουργικότητα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της πατρίδας μας. Ξέρουμε ότι περάσαμε δύσκολα και ότι έρχονται ακόμα πιο δύσκολες μέρες και σε αυτές τις δύσκολες μέρες πρέπει να είμαστε ενωμένοι, να συνεργαστούμε για να πετύχουμε για κάθε θεσσαλική και κάθε ελληνική οικογένεια. Είμαστε εδώ, συνεργαζόμαστε και πετυχαίνουμε. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας το νέο χρόνο, θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να σταθεί στο πλευρό του κάθε Θεσσαλού, στους ανθρώπους που έχουν προβλήματα, αλλά και στη Θεσσαλία που θα αρχίσει σιγά να ανακάμπτει. Είμαστε εδώ, προσπαθούμε με τα έργα μας, τις πράξεις μας, τη βοήθεια μας απέναντι σε όλους την δύσκολη αυτή στιγμή. Χρόνια πολλά, καλή χρονιά με δύναμη, με σκέψη, με πίστη, με αγάπη, με προσπάθεια και δημιουργικότητα».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή